Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.

Видове сънища

Има пет вида сънища според психолозите. Тези сънища често се интерпретират от тези, които вярват, че сънищата имат значение. Други професионалисти вярват, че сънищата са просто проява на чувства, мисли и преживявания. Разбиране и разграничаване на различните видове сънищата може да ви помогне да разберете защо сънувате точно този сън.
Независимо от смисъла, който стои зад сънищата, повечето се вписват в една от тези пет категории:

Обикновените сънища:

Най – честите сънища са тези. Те са сънища, които произтичат от нещата, които сте видели или чули през деня. Подсъзнанието интерпретира мислите и резултатът са обикновените сънища.

Ясните сънища:

Ясните сънища са доста уникални. В тези сънища, вие сте наясно с това, което сънувате и следователно можете да го контролирате, т.е. вие самите знаете, че сънувате, че сте в съня си.

Телепатични сънища:

В телепатичните сънища сънуващите са в комуникацията с хора, който са починали. Налице е психична връзка между тези хора и онези, които вярват в тази възможност, че душата е комуникация през нощта с починалите.

Предупредителни сънища:

Този тип сън е като телепатичният, защото те са на духовно ниво. От тези сънища се очаква да разкрият какво ще се случи в бъдеще. Това е убеждение, че тези сънища показват истината на нашите съмнения.

Кошмари:

Кошмарите са резултат от потискане на страх или предупреждение за нещо, което трябва да ви се случи. Кошмарите могат също да бъдат израз на стари нерешени проблеми, от които имате голям страх.

От друга страна, мнозина смятат, че тези видове сънища са просто едни и същи – просто обикновени сънища. За тях са само израз на подсъзнанието, свързани с опита на им през деня.

 
Запомняне на сънищата Първата стъпка към разбирането и използването на сънищата е да се...
Какво ни говорят сънищата за мъртъвци? Такива сънища не представляват реалността. Смъртта на сън може да...
Сънувате, че сте на изпит Намирате се в някакво изпитание ако сънувате, че се явявате на...

Още хороскопи

Реклама