Сънувате, че сте на изпит

Намирате се в някакво изпитание ако сънувате, че се явявате на някакъв изпит. Такива сънища показват, че сте разтревожени и обезпокоени от някакъв развой на нещата по даден въпрос в живота ви.

Обикновено сънищата завършват с провал на изпита или с неяснота дали сте взели изпита, будите се разтревожени и тъжни. Тези сънища от този род показват, че не сте уверени в себе си и имате ниско самочувствие за способностите си. Притеснени сте, че няма да можете да издържите изпита и така ще видите съжалението и разочарованието в очите на околните. Чувствате несигурност и неувереност в себе си.

Освен това такива сънища означават и притесненост в това, че не сте достатъчно подготвени за предстоящият ви изпит. Отчаяни сте, че не сте се подготвили достатъчно добре и ще се изложите.

Индикация за този вид сънища е, че ще бъдете оценявани и трябва да се представите отлично пред останалите, за да се чувствате уважавани и ценени. И ако не вземете изпита ще бъдете точно обратното – съжалявани и отхвърлени.

Но добрата новина е, че тези хора сънуващи такива сънища рядко се провалят на изпити и тестове в реалният живот, просто защото тези сънища са техните страхове и притеснения от които най – много ги е страх и те правят невъзможното това да не се случи, за да затвърдят очакванията на хората за себе си.

 
Децата, които не спят достатъчно Ако децата ви имат здравни или емоционални проблеми се счита, че...
Нарушения сън може да доведе и до психични отклонения Естественият ритъм на човешкия организъм предразполага хората да...
Ходене на сън Причините, които предизвикват ходенето на сън все още не са съвсем...

Още хороскопи

Реклама