Сънувате, че сте на изпит

Намирате се в някакво изпитание ако сънувате, че се явявате на някакъв изпит. Такива сънища показват, че сте разтревожени и обезпокоени от някакъв развой на нещата по даден въпрос в живота ви.

Обикновено сънищата завършват с провал на изпита или с неяснота дали сте взели изпита, будите се разтревожени и тъжни. Тези сънища от този род показват, че не сте уверени в себе си и имате ниско самочувствие за способностите си. Притеснени сте, че няма да можете да издържите изпита и така ще видите съжалението и разочарованието в очите на околните. Чувствате несигурност и неувереност в себе си.

Освен това такива сънища означават и притесненост в това, че не сте достатъчно подготвени за предстоящият ви изпит. Отчаяни сте, че не сте се подготвили достатъчно добре и ще се изложите.

Индикация за този вид сънища е, че ще бъдете оценявани и трябва да се представите отлично пред останалите, за да се чувствате уважавани и ценени. И ако не вземете изпита ще бъдете точно обратното – съжалявани и отхвърлени.

Но добрата новина е, че тези хора сънуващи такива сънища рядко се провалят на изпити и тестове в реалният живот, просто защото тези сънища са техните страхове и притеснения от които най – много ги е страх и те правят невъзможното това да не се случи, за да затвърдят очакванията на хората за себе си.

 
Липсата на сън убива от д – р Рон Котлер В тази статия ще се съсредоточим върху...
Парасомния Парасомнията е научното название на говоренето по време на сън. Тя...
Дисомния Дисомнията е смущение в цикъла на съня – прекъсват се часовете сън и...

Още хороскопи

Реклама