Типове сънища

Има пет вида сънища при хората според психолози. И те често се интерпретират от тези, които вярват, че те имат значение за нас когато сме будни. Други специалисти смятат пък, че сънищата са просто израз на нашите чувства, мисли и преживявания.
Независимо от смисъла, който стои зад сънищата ни, повечето от тях се вписват в една от тези пет категории:

Обикновени сънища
В тази категория спадат най – честите сънища, които сънуване. Това са сънища, които произтичат от нещата, които сме виждали или чули по време на будният си период. Подсъзнанието тълкува нашите мисли и резултатът са обикновените сънища.

Разбираемите сънища
Разбираемите сънища са доста уникални сами по себе си, защото ние разбираме, че сънуваме и можем да контролираме съня си. С повече практика ние можем да контролираме сънищата си още преди да сме заспали.

Типове сънищаТелепатични сънища
При тези сънища се общува с починали хора. Тези, които вярват в живота и след смъртта са сигурни, че това е единствения начин, с които можем да осъществим контакт с починали близки. Нещо като това, че душата ни комуникира през нощта докато спим с други души.

Предопределени сънища
Този вид сън е като телепатичния -  един вид духовен сън. При тези сънища се очаква да разкрием какво ще се случи в бъдеще. Това е убеждение, че тези сънища разкриват истината, което е невъзможно докато сме будни.

Кошмарите
Кошмарите са резултат от потискане на страх или те могат да са предчувствие за нещо, което трябва да стане в бъдеще. Кошмарите могат да бъдат резултат на това, че не сме решили стари проблеми, от които ни е страх да разрешим.

 
Ако падам по време на съм Падането на сън е израз на някаква тревога и притеснение. От колкото...
Как действа хипнозата на безсънието Как действа хипнозата на безсънието? Уенди Мерон е талантлив...
За сънят и още нещо… Ние прекарваме над една трета от живота си под завивките, но рядко...

Още хороскопи

Реклама