Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 4 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Мавзолей

Ако видите мавзолей в съня си, е знак за болест, неприятности и много вероятно смърт на близък приятел. Ако сънувате, че се намирате в мавзолей, означава болест и здравословни проблеми в близко бъдеще.

Магазин

Ако сънувате хранителен магазин или супермаркет, означава че сте емоционално и духовно напрегнати. Също така обаче, може да означава че сте в търсене на нови идеи и нови предизвикателства.

Магаре

работата, която вършиш или започнеш ще има добър край, но ще положиш доста усилия и време. Ако видиш натоварено магаре-щастливец си,имаш до себе си добър и верен приятел. Черно магаре-радост. Бяло магаре-успех, благополучие.

Магистрала

ако в съня ти пътувате или видите магистрала е знак за големи възможности за кариера.

Магия

правиш ли магия-пази се. Очакват те нестабилни времена. Прави ли ти някой магия- очакват те непредвидени промени в семейството ти.

Мазилка

ако правите мазилка на къща ще имате добро и сплотено семейство. Ако видите паднала или изронена, значи отношенията в семейството ви се рушат.

Мазнина

ако в съня си готвите с мазнина или гледате – семеен скандал или спор между роднините. Ако ядете мазнина – болест. Ако имате мазни петна по дрехите си – съмнителни придобивки, които не заслужавате. знак за съмнителни придобивки или неправомерно облагодетелстване.

Мазол

имаш ли мазол-бъди педпазлив. Някой твой враг ще иска да те победи. Ако мазолът ти изчезне-не се плаши,конфликтите ще завършат в твоя полза.

Майка

видиш ли майка си-предвестник на добро и благополучие. Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Ако разговаряш с нея и тя те покани при себе си или ти каже, че е дошла за някого-вещае смърт в семейството. Ако майка ти умира- това е лош знак, за теб започва труден период в живота ти.

Маймуна

видиш ли маймуна-внимавай! Имаш двуличен приятел. Играеш ли с маймуна-внимавай, ще те налегнат изведнъж много грижи. Много маймуни-имаш злонамерени приятели.

Майстор

ако видите майстор в съня си е знак за грижи и много разходи. да видиш насън, е знак, че ти предстоят грижи и разходи. Ако е в къщата ви ще има намеса на външни лица в семейните ви взаимоотношения. Ако сънувате себе си като майстор – ще пострадате от голямата си самоувереност.

Макарони

Ако сънувате че ядете макарони, е знак за малки загуби. Ако видите макарони в големи количества, означава че трябва да се опитате да спестявате малко пари.

Малина

ядеш ли или береш малини-знак е на добро здраве или че имаш голям късмет в любовта.

Малко

ако нещо,което видиш насън е по-малко от обикновеното, то наяве то ще е толкова по-голямо.

Малоумен

ако в съня ви има малоумен е знак за голям проблем с шефовете ви. Ако вие сте такъв е на късмет, изненадващо повишение в работата, прения и т.н.

Манастир

видиш ли манастир-означава, че имаш стабилни и предани приятели и те очаква благополучие. Манастири ако видиш-не се съмнявай в стабилността на приятелите си. Разчитай на тях.

Манго

Ако видите или ядете манго в съня си, е знак за плодородие, сексуални желания и страст.

Манекен

ако сте манекен в съня си е знак за предстоящи обиди и пренебрежение по ваш адрес.

Маратонки

ако в съня си носите маратонки – ще имате помощ от приятели за осъществяването на делата си. Ако друг носи – внимавайте с противниците си. Мръсни, стари и скъсани маратонки в съня ви са знак за загуби и несполуки, а нови маратонки за печалби.

Мармалад

Ако сънувате че ядете мармалад, е знак за болест.
Ако сънувате че правите мармалад, е знак за нещастен семеен живот и домашна атмосфера.

стр.:  1 2 3 4 следваща »
Хороскоп
Изображение
Сезона в който сте родени определя характера Родените през зимата са талантливи...
Сънища, съновник
Изображение
Тестове при сънна апнея Някога чудили ли сте се какво...
Гадаене
Изображение
Магия за любов със снимка Магията за любов и щастие е по –...

Още хороскопи

Реклама