Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Към кого сред зодиите можете да се обърнете за съвет?

Обърнете се към Овена, когато искате бърз съвет. Но не забравяйте, че техните съвети са бързи и не добре обмислени в дългосрочен план. Също така бъдете подготвени и за определена липса на интерес от тяхна страна. Но, те дават адекватни според ситуацията съвети, които са искрени и честни, а не прикрити с користна цел.

Съветите на Телците често са силно обременени с традицията. Въпреки това, ако Телец ви даде съвет (а те не винаги дават), можете да бъдете сигурни, че ще е доста стойностен съвет за него и за вас. Телците мислят в перспектива и са доста търпеливи, затова техните съвети си струват. Те са практични и логични.

Близнаците могат да бъдат напълно надеждни при даването на съвети. Те са изключително сериозни, безпристрастни и хора с бистър ум. Те са хора, които знаят по малко от всичко и съветите им биха били доста ползотворни за този, който се нуждае от тях.

Съветите на Рака обикновено са подправени с голяма доза здрав разум. Раците имат голяма памет, която е от изключителна полза при даването на съвети, тъй като се притеглят плюсовете и минусите. Обърнете се към Рак за съвет относно пари, бизнес и семейство. Но имайте в предвид че те са пристрастни към традицията и семейство.

В действителност Лъвът е най – добър в даването на съвети. Може да спечелите от това, но не забравяйте, че тази зодия е малко или много самовлюбена така че могат да се вземат като един вид съветници. Но като цяло съветите на Лъва са сигурни съвети преплети с тяхната гордост.

Обърнете се към Дева за всички факти и подробности за проблема ви. Можете да бъдете спокойни, че Девата ще бъде честна с вас, но внимавайте те задълбават много в детайлите и губят същинската картина на проблема. Девите обичат да помагат и можете да разчитате на тях за добър съвет.

Везните са известни с това, че не са в състояние да взимат някакво решение за самите тях, камо ли за някой друг. Те са този зодиакален знак, който е най – нерешителен и колебаещ се в нещо. Затова не искайте съвет от Везна, а и да поискате няма да получите..

Съветите на Скорпионите са впечатляващи. Обърнете се към Скорпион когато искате да стигнете до сърцето на проблема и да узнаете мотивите си за неговото разрешаване. Но имайте в предвид, че Скорпиона не гледа вашият интерес а отгоре нещата или в тази ситуация какво би било на него по изгодно. И поради това неговият съвет би бил доста ефективен. Той може да ви свали от облаците и да гледате на света по реалистично.

Стрелците и техните съвети могат да бъдат доста дълги и отегчаващи. Стрелците ще ви помогнат да видите проблема от страни от които и не сте си представяли – мащабна работа. Но тъй като обичат да навлизат в подробности съветите им могат да се окажат непрактични. Но те са приятелчета и с тях можете да говорите за каквото си искате – те са винаги насреща.
Козирогът обикновено е внимателен и практичен в съветите си. Той, в края на краищата, е един от най-находчивите знаците на зодиака. Въпреки това, той може да бъде силно обременен със семейните си ценности и традиции. Обърнете се към Козирог за съвет относно бизнес и кариера.

Водолейте дават много научни и актуални съвети. Тъй като Водолей е фиксиран знак, той може чрез съветите си да ви влияе директно. Но, ако искате най-модерния и безличен отговор на вашите проблеми се обърнете към него.

Рибите обожават да дават съвети така те се чувстват значими. Те взимат твърде лично всичко чуждо и се чувстват добре след като са ви помогнали. Те са проницателни, често мъдри и взискателни. Можете спокойно да се обърнете към тях за помощ и съвет.

 
Хранене според зодията Овен Не прекалявайте с кафето , което много обичате. От витамините ...
Астрология и диета Дните от седмицата се свързани с планетите. Понеделник – Луна...
Характерът на зодиакалните знаци Рак Раците са домошари и обичат семейният уют. Те са добри приятели и...

Още хороскопи

Реклама