Към кого сред зодиите можете да се обърнете за съвет?

Обърнете се към Овена, когато искате бърз съвет. Но не забравяйте, че техните съвети са бързи и не добре обмислени в дългосрочен план. Също така бъдете подготвени и за определена липса на интерес от тяхна страна. Но, те дават адекватни според ситуацията съвети, които са искрени и честни, а не прикрити с користна цел.

Съветите на Телците често са силно обременени с традицията. Въпреки това, ако Телец ви даде съвет (а те не винаги дават), можете да бъдете сигурни, че ще е доста стойностен съвет за него и за вас. Телците мислят в перспектива и са доста търпеливи, затова техните съвети си струват. Те са практични и логични.

Близнаците могат да бъдат напълно надеждни при даването на съвети. Те са изключително сериозни, безпристрастни и хора с бистър ум. Те са хора, които знаят по малко от всичко и съветите им биха били доста ползотворни за този, който се нуждае от тях.

Съветите на Рака обикновено са подправени с голяма доза здрав разум. Раците имат голяма памет, която е от изключителна полза при даването на съвети, тъй като се притеглят плюсовете и минусите. Обърнете се към Рак за съвет относно пари, бизнес и семейство. Но имайте в предвид че те са пристрастни към традицията и семейство.

В действителност Лъвът е най – добър в даването на съвети. Може да спечелите от това, но не забравяйте, че тази зодия е малко или много самовлюбена така че могат да се вземат като един вид съветници. Но като цяло съветите на Лъва са сигурни съвети преплети с тяхната гордост.

Обърнете се към Дева за всички факти и подробности за проблема ви. Можете да бъдете спокойни, че Девата ще бъде честна с вас, но внимавайте те задълбават много в детайлите и губят същинската картина на проблема. Девите обичат да помагат и можете да разчитате на тях за добър съвет.

Везните са известни с това, че не са в състояние да взимат някакво решение за самите тях, камо ли за някой друг. Те са този зодиакален знак, който е най – нерешителен и колебаещ се в нещо. Затова не искайте съвет от Везна, а и да поискате няма да получите..

Съветите на Скорпионите са впечатляващи. Обърнете се към Скорпион когато искате да стигнете до сърцето на проблема и да узнаете мотивите си за неговото разрешаване. Но имайте в предвид, че Скорпиона не гледа вашият интерес а отгоре нещата или в тази ситуация какво би било на него по изгодно. И поради това неговият съвет би бил доста ефективен. Той може да ви свали от облаците и да гледате на света по реалистично.

Стрелците и техните съвети могат да бъдат доста дълги и отегчаващи. Стрелците ще ви помогнат да видите проблема от страни от които и не сте си представяли – мащабна работа. Но тъй като обичат да навлизат в подробности съветите им могат да се окажат непрактични. Но те са приятелчета и с тях можете да говорите за каквото си искате – те са винаги насреща.
Козирогът обикновено е внимателен и практичен в съветите си. Той, в края на краищата, е един от най-находчивите знаците на зодиака. Въпреки това, той може да бъде силно обременен със семейните си ценности и традиции. Обърнете се към Козирог за съвет относно бизнес и кариера.

Водолейте дават много научни и актуални съвети. Тъй като Водолей е фиксиран знак, той може чрез съветите си да ви влияе директно. Но, ако искате най-модерния и безличен отговор на вашите проблеми се обърнете към него.

Рибите обожават да дават съвети така те се чувстват значими. Те взимат твърде лично всичко чуждо и се чувстват добре след като са ви помогнали. Те са проницателни, често мъдри и взискателни. Можете спокойно да се обърнете към тях за помощ и съвет.

 
Какъв спорт според зодията Зодия Овен Овните трябва да пият много вода. Те се нуждаят от повече от...
Часът на раждане и съдбата. Част 1 В интервала 20 часа – 24 часа Хората родени в тези часове от...
Подаръци според зодията ОВЕН. "С рогата напред!" е девизът на тази зодия. Милите овнета...

Още хороскопи

Реклама