Слънцето като планета от астрологията представлява волята ни за живот и творческа сила. Защото планетите се въртят около Слънцето в нашата слънчева система – то е източник на енергия, на живот.

Слънцето е нашето его. То е нашата идентичност и представлява себереализацията на човека. Всички отговори на въпроса Кои сте вие ще бъдат описани в Слънцето – професия, статистически данни, темперамент и т.н. То също представлява цялостната ни жизненост.

Най – усмихнатите и щастливи хора са хората на Слънцето – то е тяхната планета. истината е, Слънцето показва това, което ние се учим да бъдем. Много е важно да се помни, че Слънцето представлява причина за разлика от инстинкт.

Слънцето ни показва настоящето, докато Луната миналото в живота чрез чувствата ни. Слънцето е показател за психологическите пристрастия, които ще доминират при вашите действия. Позицията на Слънцето спряно нашата зодия показва целта на живота ни, стилът ни и отпечатъкът, който оставаме върху хората и света. от зодия представлява живота целта на родния и на стила, в който те оставят своя отпечатък в света. Слънцето показва къде е нашият личностен блясък, чувство за индивидуалност и гордост.

Луната в астрологията е планетата на зодиакалния знак Рак – негов властелин. Тя представлява най-дълбоките ни лични нужди, нашите основни навици и реакции, както и нашето подсъзнание. Когато Слънцето действа, Луната реагира. Как вие ще реагирате инстинктивно и ще се справите с проблема зависи от това в кой дом се намира Луната.

Луната е свързана с майката и с женска енергия като цяло. Тя е детското и майчиното в нас. От нея зависят нашите спонтанни и инстинктивни реакции, колко сме отзивчиви, възприемчиви и отразяващи.

Луната ни подсказва кога да се чувстваме защитени и кога сме под заплаха в дадена ситуация. Луната е посредникът между вътрешният и външният ни свят. Докато Слънцето е рационално, Луната е ирационална. Обичайното поведение и предразсъдъците се управляват от Луната.
За някои от нас, Луната изгражда и управлява нашето Аз, повече отколкото Слънцето и особено за Рак, Скорпион и Риби.
Нещата като - интуиция, предчувствия, инстинкти - са продукти на Луната. Начините на изразяване, усет за изкуство, творчество от всякакъв вид, бизнес все се ръководят от нея.

 
Любовния живот на хората със сиво – кафяви очи Хората, които имат сиво – кафяви очи са непостоянни в любовта. Много...
Значение на месеца на раждане? ??? - Януари ???Януарските хора са търпеливи и сдържани. Всички...
10- те любими фрази на всяка зодия Овен 1. По-добре не спорете с мен. 2. Първо ще го направя, а после ще...

Още хороскопи

Реклама