Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Повечето хора се питат всеки ден дали са направили правилният избор като са се събрали с партньорът си. В човешката природа е да се влюбва и събира с лица от противоположния пол. Хората са социални същества.
Астрологията знае отговорът на този въпрос. Тук ще ви дадем най – добрите шест комбинации за съвместен зодиакален живот.

Телец – Дева
Телците са добре познати с това, че се наслаждават на живота и обичат природата и изкуството. А това е много типично и за Девата. И двата знака са известни с това, че са много практични, донякъде материалистични за някои неща и винаги методични. Тъй като те са два земни знаци, те ценят семейството, жадуват за сигурност. Девата живее в реалността, а Телеца обича комплиментите.

Риби – Рак
Ракът е воден знак и се знае, че е сред най-чувствителните от всички зодиакални знаци. Винаги наблюдава и забелязва приливите и отливите на заобикалящата го среда и на хората около себе си. Силно интуитивен и с обострени инстинкти няма по – добро попадение за него от Рибите. Риби, също е воден знак, който има много сходни черти с Рака, въпреки че са по – отговорни в задълженията и взаимоотношенията си. Двойствеността на рибата два плува срещу течението означава, че успокоява и регулира влиянието на рака.

Стрелец – Овен
Тази зодиакална комбинация е взривоопасна, но в добрия смисъл на думата. Тези огнени знаци имат благословия по между си, тъй като те откриват, изследват, разделят и владеят. Общи им черти са оптимизъм, огромна решителност и много приключенски, безгрижен дух. Стрелецът не обича изненадите и преднаписва нещата, той трябва да знае стъпките на нещата, които ще се случат. По – спокоен и улегнал темперамент има Овена от Стрелеца, затова той винаги подкрепя и дава насоки. Когато спориш тези два зодиакални знаци, знай че спорът ще продължи колкото те искат и ще бъде много пламенен.

Водолей – Близнаци
Тези двамата са въздушни знаци, а това означава, че докато не духа вятър твърде силно те си подхождат най – много. Казва се, че най – големите промени в света правят Водолейте със своите личностни черти и характер те поставят отпечатъка си върху всичко. Близнаците обикновено са много разностранни хора и тяхното любопитство и разбирателство хората е на висота, за тях няма човек, с който не биха се разбрали. Общата дума и за двата знака е гъвкавост и вписване във всяка ситуация.

Везни – Лъв
Тъй като тези звездни знаци са свързани със слънцето характерът на Везните и Лъвовете е добър и общителен. Везните са известни с чара си, социалните си връзки и приятелския тон. Доминиращата фигура на Лъва, неговия силен нрав запълва екстровертите Везни, които пазят равновесието във всички ситуации. Лъвовете са жизнерадостни личности посрещащи с ентузиазъм живота и непрекъснато се борят да бъдат център на внимание. Когато поставите един до друг тези два знака получавате топла, вълнуваща динамика.

Козирог – Скорпион
Това е обединяването на две много различни енергии. Докато Козирог е земен знак, Скорпиона е воден. Това означава, че когато тези знаци се събират те са сила, с която трябва да се съобразяваме. За Козирозите всичко е отговорност, те могат да обременят живота си слагайки предизвикателство след предизвикателство в него. Скорпионите имат определена репутация на отмъстителни и недоволни хора, но от всички знаци само Козирогът го контролира това им качество.

 

Още хороскопи

Реклама