Повечето хора се питат всеки ден дали са направили правилният избор като са се събрали с партньорът си. В човешката природа е да се влюбва и събира с лица от противоположния пол. Хората са социални същества.
Астрологията знае отговорът на този въпрос. Тук ще ви дадем най – добрите шест комбинации за съвместен зодиакален живот.

Телец – Дева
Телците са добре познати с това, че се наслаждават на живота и обичат природата и изкуството. А това е много типично и за Девата. И двата знака са известни с това, че са много практични, донякъде материалистични за някои неща и винаги методични. Тъй като те са два земни знаци, те ценят семейството, жадуват за сигурност. Девата живее в реалността, а Телеца обича комплиментите.

Риби – Рак
Ракът е воден знак и се знае, че е сред най-чувствителните от всички зодиакални знаци. Винаги наблюдава и забелязва приливите и отливите на заобикалящата го среда и на хората около себе си. Силно интуитивен и с обострени инстинкти няма по – добро попадение за него от Рибите. Риби, също е воден знак, който има много сходни черти с Рака, въпреки че са по – отговорни в задълженията и взаимоотношенията си. Двойствеността на рибата два плува срещу течението означава, че успокоява и регулира влиянието на рака.

Стрелец – Овен
Тази зодиакална комбинация е взривоопасна, но в добрия смисъл на думата. Тези огнени знаци имат благословия по между си, тъй като те откриват, изследват, разделят и владеят. Общи им черти са оптимизъм, огромна решителност и много приключенски, безгрижен дух. Стрелецът не обича изненадите и преднаписва нещата, той трябва да знае стъпките на нещата, които ще се случат. По – спокоен и улегнал темперамент има Овена от Стрелеца, затова той винаги подкрепя и дава насоки. Когато спориш тези два зодиакални знаци, знай че спорът ще продължи колкото те искат и ще бъде много пламенен.

Водолей – Близнаци
Тези двамата са въздушни знаци, а това означава, че докато не духа вятър твърде силно те си подхождат най – много. Казва се, че най – големите промени в света правят Водолейте със своите личностни черти и характер те поставят отпечатъка си върху всичко. Близнаците обикновено са много разностранни хора и тяхното любопитство и разбирателство хората е на висота, за тях няма човек, с който не биха се разбрали. Общата дума и за двата знака е гъвкавост и вписване във всяка ситуация.

Везни – Лъв
Тъй като тези звездни знаци са свързани със слънцето характерът на Везните и Лъвовете е добър и общителен. Везните са известни с чара си, социалните си връзки и приятелския тон. Доминиращата фигура на Лъва, неговия силен нрав запълва екстровертите Везни, които пазят равновесието във всички ситуации. Лъвовете са жизнерадостни личности посрещащи с ентузиазъм живота и непрекъснато се борят да бъдат център на внимание. Когато поставите един до друг тези два знака получавате топла, вълнуваща динамика.

Козирог – Скорпион
Това е обединяването на две много различни енергии. Докато Козирог е земен знак, Скорпиона е воден. Това означава, че когато тези знаци се събират те са сила, с която трябва да се съобразяваме. За Козирозите всичко е отговорност, те могат да обременят живота си слагайки предизвикателство след предизвикателство в него. Скорпионите имат определена репутация на отмъстителни и недоволни хора, но от всички знаци само Козирогът го контролира това им качество.

 
Скъпоценните камъни и лечебната им сила Жълтите и зелените камъни действат благоприятно на стомашните...
Какво мразят различните зодии Всеки представител на даден зодиакален знак си има своите омрази и...
Какъв спорт според зодията Зодия Овен Овните трябва да пият много вода. Те се нуждаят от повече от...

Още хороскопи

Реклама