Овен
2013 година ще бъде динамична за вас през целия период и във всички фази от живота ви. Вашата роля в обществото и семейството трябва да се засили към по – добро. Вие трябва да бъдете по – склонни да правите компромиси в отношенията с хората около вас. Ще има период в годината, в който ще се чувствате самотни.

Телец
Животът щеше да е песен за вас ако имахте малко неприятности през тази година. Пълното използване на творчеството ви ще премахне тези неприятности и ще „изплувате”. Мирът и спокойствието ще надделеят в живота ви. Статута в живота се подобрява и вие ще бъдете в състояние да получите удобства, за които сте жадували. Повече свобода и независимост през 2013.

Близнаци
Вие ще бъдете в състояние да консолидирате плановете и усилията си през 2013. Ще достигнете короната на амбициите си през тази година. Планетните позиции ще ви помогнат в това отношение – да постигнете целите си. Нови пътища в живота ви се появяват.

Рак
Вашите трудове в предишни години сега ще дадат добри резултати. Ще има общ растеж в живота ви като цяло. Успехът ще дойде в пакети за вас, за да му се насладите. Решенията, които взимате ще бъдат верни и правилни. Ще има много възможности за вас през 2013 година. Повечето от вашите проекти било то лични или професионални, ще имат щастлив край тази година. Не гледайте с носталгия за миналото, а живейте сега и правете планове за бъдещето, което е ярко и светло като Слънцето.

Лъв
Събития ще се стекат в по – добра посока от предходната година за вас. Взаимоотношенията ви ще влязат в нов етап и ще се възползвате от плодовете на проектите си от предходната година. Някои моменти на несигурност и меланхолия може да се промъкват по време на средата на годината, но не изпускайте нервите си. Вие ще имате много поводи да се наслаждавате на годината. Ще бъдете креативни и ползотворни за вас самите и околните. Следвайте своите идеали и амбиции в живота си и 2013 година ще бъде много по – добра за вас, отколкото бихте очаквали.

Дева
Собственият темп тази година ще бъде много бърз във всички ваши начинания. Нещата ще започнат да се консолидират в живота ви през 2013 година. Някаква заплаха на сигурността ви ще ви притеснява. Като цяло във всички области ще имате по – добра производителност в сравнение с предишните няколко години.

Везни
Тази година 2013 ще видите наяве много от вашите дългосрочни планове и идеи. Вашата съвест и ценности ще бъдат тествани няколко пъти през 2013 година, така че имайте го предвид. Няма да имате период, в който да бъдете лишени от някакъв вид вдъхновения. Голяма част от вашите лични и финансови нужди ще се материализират.

Скорпион
2013 година ще ви помогне да възобновите делата, които сте зарязали в предишните години. Планетите се дебнат наоколо и са готови да ви навредят. Може би ще преминавате през периоди на много изпитания и изкушения в този период. Спокойно, ще преминете успешно. Към края на годината амбициите ви ще се материализират. Вашата творческа страна ще излезе на преден план. Фази на интензивна работа и релакс ще се редуват в живота ви.

Стрелец
Тази година – 2013 г. ви въвежда в нова ниша от живота ви. Всички пречки и затруднения, пред които сте били изправени в предишните години изчезват като с магическа пръчка. Навлизате в по – добра оптимистична фаза от живота си. Всички ограничения ще отлетят. Но трябва да доведете до някаква сигурност вас и семейството си.

Козирог
2013 година ще ви помогне да видите живота в нова светлина и ще разнообразите приоритетите в живота си. Ще имате повече време за себе си, да се отпуснете и подмладите в сравнение с предходната година. Трябва да проявите малко толерантност в живота си, обаче. По – спокойна семейна атмосфера през 2013 година. Планетите обещават много материални обезщетения за този период.

Водолей
Тази година ще бъде много по – спокойна и ведра, отколкото сте си представяли. Това ще бъде период на огромни възможности за растеж за в бъдеще. Ситуации, призоваващи за много действия от ваша страна, ще бъдат изпълнени. Уверете се, че вашите импулсивни действия няма да се обърнат срещу вас самите. Ще имате благоприятстващи взаимоотношения с хората около вас, във всички аспекти на живота ви. Много по – взискателни периоди ви очакват през тази година.

Риби
Ще имате добър напредък в живота си тази година. Ще има много екшън и нови начинания. Вие ще бъдете в състояние да получите добри връзки с хора по – горе стоящи от вас в обществото. Вашето ниво на доверие ще се повиши и ще живеете до своите идеали. Повече свобода в изборите ще премахне всякакви пречки за развитие и успехи във всяка сфера от живота ви.

 
Асцендент на зодиакалният ви знак Асцендент или първата къща е "къща на личността", тъй като тя се...
Какво цвете си според зодията Зодиакалните знаци си имат точно определено цвете. Цветята според...
Хороскоп за пари Водолей Представителите на тази зодия са с вроден чар, правят пари...

Още хороскопи

Реклама