Характер според зодията

Рак
Раците са домошари и обичат семейният уют. Те са добри приятели и малко инатчии, но справедливи. Имат непостоянен характер и емоции. Те са работливи и обичат всичко да бъде направено както трябва и докрай. Много чувствителни и обидчиви. Избухливи и за най – малката дреболия. Приемат нещата лично даже и да не се отнасят за тях, могат да превърнат един незначителен спор в невероятна караница, поради тази причина.

Близнаци
Дейни и способни хора с прекалена доза обезпокоеност за нещата. Обичат да говорят са себе си. Умни и талантливи. Борбени са и добри приятели, роднини и съседи. Хората ги виждат по два противоположни начина – за едни са чудесни приятели, а за други опасни врагове. Понеже такава е им природата – хаотична. Те са много независими и обичат свободата си. Но те виждат повърхностно нещата и хората. Съдят по действията им, а не виждат причината за тях. За това имат много погрешни впечатления за доста хора.

Овен
Лидери с много независим характер. Те одухотворяват живота на хората около тях. Оптимисти и изключително добри приятели – саможертвени приятели. Те са много активни хора, постоянно имат идеи и постоянно са в движение. Лесно обидчиви са, егоистични и за тях няма пречка към целта им, която да ги спре. Не се страхуват от риска, жизнени, енергични, емоционални и социални хора, които са душата на компанията. Много емоционални и първосигнални, каквото е в главата им, това е на уста им.

Везни
Везните са социални личности, но от пасивната страна. Обичат да са в групата без да са активните. Обичат новото – нови хора, нови приключения, нови ситуации. Затова те са тези хора, които сплотяват групата. Ентусиасти са и са фенове на интелектуалната и организационна работа, не обичат физическата. Добри бизнесмени, актьори и хора на изкуството са. Чувствителни и с ниска самооценка. Обичат баланса и хармонията, чаровни и естествени.

Водолей
Тези хора държат на личната си свобода и независимост. В повечето време той си е достатъчна компания на самия себе си, затова някои хора ги определят като самотници. Но, ако решат могат да бъдат и душата на компанията. Те са затворени хора, поради това, че са лесно раними. Те са много креативни и оригинални хора в работата и мисленето си. Имат скрит и непредсказуем характер.

Лъв
Упорити във целите си, не обичат компромисите и работливи. Харизматични, добри съпрузи и съпруги са и верни приятели. Отзивчиви и са готови на услуги. Те печелят внимание и приятели със своята спонтанност и непринуденост, но и много скептици заради високото мнение за себе си. На моменти са самохвалци. Поради тази причина са суетни и обичат да ги ласкаят.

Козирог
Те са хора на свободата, обичат да бъдат себе си във всяка една ситуация и етап от живота си. Изключително работливи личности. Те са весели и усмихнати хора и затова са желани навсякъде. Всеотдайни като приятели и роднини. Много емоционални и поради тази причина са податливи към психични сривове.

Стрелец
Положителни личности, виждат доброто в лошото. Енергични, усмихнати с отворени мисли и ум за научаване на нещо ново. Обичат новите места и да пътуват. Много справедливи, честни и почтени личности. Винаги защитават по – слабия. Организирани и с много добри лидерски способности. Остроумни оратори с пламенни цели. Имат си и недостатъци: лесно избухват, раздразнителни, нетърпеливи, взискателни, властни и вулгарни.

Телец
Упорити, независими, добри приятели, лоялни, много чувствителни и честни личности. Не обичат промяната в начина им на живот, всичко ново ги плаши. Имат изразено егоистично действие в нещата за лична изгода. Търпеливи и със силен нрав.

Дева
Те са хора, на които им трябва опора, за да постигнат нещо в живота. Някой, който да им дава кураж. Добри приятели са. Те не показват емоциите си и са интелигентни с добра памет. Те са подредени и изключително организирани. Надделява в много ситуации обаче техния егоизъм.

Риби
Рибите често се двоумят и трудно взимат решения. Талантливи, интелигенти и успешни. Състрадателни хора, които помагат на ближния. Те са своенравни и не обичат правилата, осланят се само на интуицията си.

Скорпион
Лоялни, честни, енергични, ползотворни, манипулативни и злобни на моменти. Трудни характери са Скорпионите. Ако иска да постигне нещо ще го постигне без значение кой и колко хора ще изманипулира. Тези представители са търпеливи и прецизни в работата си. Те не показват емоции и е трудно да разбереш какво чувстват или мислят

 
Тълкуване на буквите на личното име Всяка буква носи определени характеристики на притежателя си: А...
Избери си цвят и виж кой е твоят тип мъж Тази интересна игра с цветове ще ти помогне да разбереш по-точно...
Какво цвете си според зодията Зодиакалните знаци си имат точно определено цвете. Цветята според...

Още хороскопи

Реклама