Водолей
Представителите на тази зодия са с вроден чар, правят пари лесно, но и така ги харчат. Те са много социални и обичат да изкарват по този начин парите си – с много контакти с хора. Не обичат ангажиментите и затова не поемат такива в работата си.
Хороскопа за парите на Водолейте би звучал така: Вие сте родени за потребители!

Лъв
Лъвовете обожават да харчат и го правят все едно за на царски бюджет.
Но те са и пресметливи и чудесно могат да правят дългосрочни инвестиции в акции и ценни книжа.

Риби
Представителите на зодия Риби са страхотни мениджъри на парите си. Те са консервативни и творчески натури, които знаят как да харчат парите си. Те залагат на инвестиции, недвижими имоти, и всичко, което би им донесло пари в перспектива.

Дева
Финансовия хороскоп на Девите е блестящ. Те знаят как от една стотинка да направят две. Девите са организирани, трудолюбиви и практични.

Овен
Овните са най – големия актив за себе си. Те са олицетворение на парите – знаят как, кога и къде да ги печелят. Не си намират мира ако нямат пари, докато не го получат, затова и толкова ги ценят. Големи кариеристи.

Везни
Везни са знак за баланс, но често липсва това им качество за собствения им бюджет. Тази зодия обича лукса, парите и има навика да прекалява с красивите и скъпи неща. Обичат да се глезят пак каквото ще да става. Те са щедри и обичат да дават пари.

Телец
Телецът е рядка комбинация от практичност и лукс по отношение на парите. Той знае как да получи най – доброто от всичко на изгодна цена. Мразят преразхода и ниското качество на нещата.

Скорпион
Представителите на тази зодия са родени да управляват финансовия капитал на други хора – инвестиции, авторските и лицензионните възнаграждения, наследствата по закон и т. н. Скорпионите са склонни да играят на сигурно. Те уважават парите и се държат за тях плътно.

Близнаци
Те имат класическият импулс на купувачи. Могат да си дадат цялата заплата за някоя луксозна покупка и след това да живеят на заем.

Стрелец
Стрелецът е комарджия що се отнася до пари. Големи суми пари идват и си отиват при тях. Въпреки че можете да удари джакпота, жаждата за приключения ги изкушава да изхарчат всичко. Но те са оптимистичен знак и обичат да работят (стига да е за себе си). За тях животът има за цел да се живее сега!

Рак
Финансовата сигурност е от съществено значение за този зодиак. Ще работи усилено, за да има непрекъснат поток на средствата. Раците нямат нищо против да работят дълги часове. Просто трябва да са уверени, че има защо.

Козирог
Козирогът е дългосрочен плановик. Бюджети, внимателни инвестиции и недвижими имоти са предпочитани от тях. Те работят упорито, за да намерят начин да харчат безгрижно.

Подобни статии:
 
Значението на цветовете за зодиака Във всеки цвят на отделната зодия има вграден смисъл в символични...
Хороскоп за 2011 година 2011 година е годината на професионалните успехи. Като цяло всички...
Бижута според зодията От доста време е известно, че освен да ви разкрасяват бижутата,  те...

Още хороскопи

Реклама