Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.

Зодията и цветята

Зодиакалните знаци си имат точно определено цвете.

Цветята според зодията ни говорят за нашата личност, толкова колкото самата зодия.

Асоциирането на нашата личност с нашите зодиакални цветя ни позволява да приемаме различните фази в живота си. Точно те ни напомнят, че всеки сезон си има своите върхове и долини.

Цветята са според дата на раждане на човека и неговият зодиакален знак.

Овен – орлови нокти
21 март - 19 април
Ако сте родени под знака на орловите нокти вие сте сладки и мили хора за останалите. Омайвате хората с чар и грация. Вие имате много приятели и бизнес партньори, поради отворената ви личност, защото хората не могат да устоят на енергията ви. Затова това цвете е зодиакално олицетворение на лидерството, защото хората подвластни на орловите нокти са самоуверени и това ги прави лидери.

Телец – мак
20 април - 19 май
Ако сте мак сред зодиакалните знаци значи вие обичате красивите неща в живота и да ги споделяте с другите хора. Имате добър усет към детайлите и всичко направено от вас е със стил. Имате много фин и незабележим начин да съблазнявате и омайвате хората около вас. Представителите на зодиакалното цвете мак обичат да дават и да получават удоволствие от всичко в живота. Те са устойчиви психически и имат трудни характери.

Близнаци – лавандула
20 май - 20 юни
Ако сте лавандула вие бъкате от идеи и обичате да ги споделяте. Вие сте експанзивни хора и не се задържате на едно място, търсите своята муза постоянно. Изключително продуктивни, креативни личности с много активен ум.

Рак – акантови цветя
21 юни - 22 юли
Чувствителност е ключовата дума за акантовите цветя. Представителите на тези цветя са проницателни и имат висока интуиция. Те виждат какво е в сърцата на хората, техните емоции, дори и тези хора да не говорят за това. Те са топли, сърдечни и симпатични хора. Представителите на акнтовите цветя са силно повлияни от външни сили – особено от Луната. Те са домошари и много ценят приятелите и семейството си.

Лъв – слънчоглед
23 юли - 21 август
Слънчогледът е топло цвете и хората подвластни на него са отворени и стават лесно лидери. Те печелят доверието на хората с увереност и лекота. Слънчогледът е винаги център на внимание и наставничество. Вие представители сте любящи, верни, щедри и благи приятели.

Дева – грамофонче
22 август - 22 септември
На зодиакалният знак Дева принадлежи цветето грамофонче. Тези хора са изключително забележими. Те са склонни да мислят и планират първо, преди да предприемат някакво действие. Те са изключително организирани и много наблюдателни. Имат естествен усет към детайла и могат да бъдат много аналитични. Обичат да помагат на хората и да ръководят екипи.

Везни – роза
23 септември - 22 октомври
Хората – рози виждат скритите значения на нещата и да излагат основните доказателства за тях. Розите имат класически красота и обичат да се обграждат с красиви неща. Представителите са привлечени от философията, поезията и изкуството. Защото виждат красотата и истината във всички неща, не търпят несправедливостта или жестокостта. Те са най – щастливи когато са сред приятелите и семейството си.

Скорпион – хризантема
23 октомври - 21 ноември
Скорпионите – хризантема харесват яснотата и честността във всичко. В действителност, когато ситуациите са заплетени или нездравословни те винаги намират правилното решение и начин да променят това. Те са фокусирани и са склонни да бъдат сериозни в емоциите си, много интуитивни. Активни в любовта и големи ухажори.

Стрелец – нарцис
22 ноември - 21 декември
Нарцисът е цветето на Стрелците. Представителите му са много влиятелни и се наслаждават да споделят своите философски идеи с другите. Те са винаги точни, верни, надеждни и честни. Те са мъдри хора и винаги късмета им се усмихва. Много са чувствителни и емоционални във всяко отношение. Имат доста активно въображение и обичат да мечтаят.

Козирог – карамфил
22 декември - 21 януари
Тези хора умеят да поставя нещата в ред и да ги организират до точност. Те имат силна воля, истински лидери. Не се плашат от упорита работа и са експанзивни личности.

Водолей – орхидея
21 януари - 19 февруари
Хората със зодиакален знак Водолей, на който съответства цветето орхидея са любопитни и доста изобретателни. Могат да си противоречат, но знаят точно къде са и от къде идват. Те са ексцентрични и имат различна гледна точка за света от останалите. Също са много добри в организирането или завършването на задачите, които имат.

Риби – водна лилия цвете
20 февруари - 20 март
Водна лилия е цветето на Рибите. Тези хора имат засилени интуитивни способности. Лабилни са емоционално и поради това могат лесно да се повеждат от емоционалното състояние на останалите. Те са творчески настроени хора и отлични събеседници.

 
Бижута според зодията От доста време е известно, че освен да ви разкрасяват бижутата,  те...
Езикът на жестовете 1. Хората, които имат силен характер слагат ръце в джобовете и само ...
Зодии и поведение в любовта Овен Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност...

Още хороскопи

Реклама