Зодията и цветята

Зодиакалните знаци си имат точно определено цвете.

Цветята според зодията ни говорят за нашата личност, толкова колкото самата зодия.

Асоциирането на нашата личност с нашите зодиакални цветя ни позволява да приемаме различните фази в живота си. Точно те ни напомнят, че всеки сезон си има своите върхове и долини.

Цветята са според дата на раждане на човека и неговият зодиакален знак.

Овен – орлови нокти
21 март - 19 април
Ако сте родени под знака на орловите нокти вие сте сладки и мили хора за останалите. Омайвате хората с чар и грация. Вие имате много приятели и бизнес партньори, поради отворената ви личност, защото хората не могат да устоят на енергията ви. Затова това цвете е зодиакално олицетворение на лидерството, защото хората подвластни на орловите нокти са самоуверени и това ги прави лидери.

Телец – мак
20 април - 19 май
Ако сте мак сред зодиакалните знаци значи вие обичате красивите неща в живота и да ги споделяте с другите хора. Имате добър усет към детайлите и всичко направено от вас е със стил. Имате много фин и незабележим начин да съблазнявате и омайвате хората около вас. Представителите на зодиакалното цвете мак обичат да дават и да получават удоволствие от всичко в живота. Те са устойчиви психически и имат трудни характери.

Близнаци – лавандула
20 май - 20 юни
Ако сте лавандула вие бъкате от идеи и обичате да ги споделяте. Вие сте експанзивни хора и не се задържате на едно място, търсите своята муза постоянно. Изключително продуктивни, креативни личности с много активен ум.

Рак – акантови цветя
21 юни - 22 юли
Чувствителност е ключовата дума за акантовите цветя. Представителите на тези цветя са проницателни и имат висока интуиция. Те виждат какво е в сърцата на хората, техните емоции, дори и тези хора да не говорят за това. Те са топли, сърдечни и симпатични хора. Представителите на акнтовите цветя са силно повлияни от външни сили – особено от Луната. Те са домошари и много ценят приятелите и семейството си.

Лъв – слънчоглед
23 юли - 21 август
Слънчогледът е топло цвете и хората подвластни на него са отворени и стават лесно лидери. Те печелят доверието на хората с увереност и лекота. Слънчогледът е винаги център на внимание и наставничество. Вие представители сте любящи, верни, щедри и благи приятели.

Дева – грамофонче
22 август - 22 септември
На зодиакалният знак Дева принадлежи цветето грамофонче. Тези хора са изключително забележими. Те са склонни да мислят и планират първо, преди да предприемат някакво действие. Те са изключително организирани и много наблюдателни. Имат естествен усет към детайла и могат да бъдат много аналитични. Обичат да помагат на хората и да ръководят екипи.

Везни – роза
23 септември - 22 октомври
Хората – рози виждат скритите значения на нещата и да излагат основните доказателства за тях. Розите имат класически красота и обичат да се обграждат с красиви неща. Представителите са привлечени от философията, поезията и изкуството. Защото виждат красотата и истината във всички неща, не търпят несправедливостта или жестокостта. Те са най – щастливи когато са сред приятелите и семейството си.

Скорпион – хризантема
23 октомври - 21 ноември
Скорпионите – хризантема харесват яснотата и честността във всичко. В действителност, когато ситуациите са заплетени или нездравословни те винаги намират правилното решение и начин да променят това. Те са фокусирани и са склонни да бъдат сериозни в емоциите си, много интуитивни. Активни в любовта и големи ухажори.

Стрелец – нарцис
22 ноември - 21 декември
Нарцисът е цветето на Стрелците. Представителите му са много влиятелни и се наслаждават да споделят своите философски идеи с другите. Те са винаги точни, верни, надеждни и честни. Те са мъдри хора и винаги късмета им се усмихва. Много са чувствителни и емоционални във всяко отношение. Имат доста активно въображение и обичат да мечтаят.

Козирог – карамфил
22 декември - 21 януари
Тези хора умеят да поставя нещата в ред и да ги организират до точност. Те имат силна воля, истински лидери. Не се плашат от упорита работа и са експанзивни личности.

Водолей – орхидея
21 януари - 19 февруари
Хората със зодиакален знак Водолей, на който съответства цветето орхидея са любопитни и доста изобретателни. Могат да си противоречат, но знаят точно къде са и от къде идват. Те са ексцентрични и имат различна гледна точка за света от останалите. Също са много добри в организирането или завършването на задачите, които имат.

Риби – водна лилия цвете
20 февруари - 20 март
Водна лилия е цветето на Рибите. Тези хора имат засилени интуитивни способности. Лабилни са емоционално и поради това могат лесно да се повеждат от емоционалното състояние на останалите. Те са творчески настроени хора и отлични събеседници.

 
Зодии и поведение в любовта Овен Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност...
Какво ти казват очите? СИВИ ОЧИ Хората със сивите очи са влюбени натури, амбициозни с...
Парфюм според зодията Зодиакалният знак, под който сме родени, определя не само характера...

Още хороскопи

Реклама