Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Зодия Овен
Овните трябва да пият много вода. Те се нуждаят от повече от средната норма за деня. Трябва да упражняват енергичен и много активен спорт. Подходящи за тях са катеренето, тичането и плуването.

Зодия Телец
Представителите на този зодиакален знак имат доста бавен метаболизъм. Те са лениви по природа и предпочитат не толкова изтощаващите ги упражнения. Подходящи за тях са градинарството, танците. Но като цяло на тях им трябват редовни физически упражнения, а не от време на време.

Зодия Близнаци
Близнаците са доста нервни хора и затова на тях им трябва релаксиращ спорт като йогата например. Също така са подходящи за тях упражнения, които изискват много въздух да преминава през белите им дробове, за да ги тренират, тъй като са им слабото място в организма.

Зодия Рак
Те са си домошари по природа и това важи и за активният им живот. Затова на тях им трябват домашни физически упражнения, някакви каквито могат да изпълняват в къщи. Гимнастиката, велоергометър, бягаща пътека и подобни домашни съоръжения.

Зодия Лъв
Лъвовете са суетни и много демонстративни хора. Те обичат да имат публика, която да им се радва. Затова подходящи за тях спортове са аеробиката, танците и бойните изкуства.

Зодия Дева
За Девите са подходящи дългите разходки на свеж въздух. Не са по изтощаващите упражнения, а по релаксиращите. Хубав спор за тях е плуването и тениса на маса.

Зодия Везни
За тях са подходящи както леките така и интензивните упражнения според енергийното им ниво. Танци, аеробика, гимнастика, фитнес. Всички те са подходящи и трябва да са съпроводени с пиенето на много вода и кратки почивки.

Зодия Скорпион
Този знак обича изтощителните сутрешни упражнения, за разлика от останалите зодии. Обичат да се чувстват изморени и да са винаги шампиони. Затова здраво блъскат във фитнес залата.

Зодия Стрелец
За Стрелците точните спортове са ходене, бягане, езда. Всичко свързано са долните крайници и дълбокото дишане. Затова е хубава и йогата за тях.

Зодия Козирог
На Козирозите слабото място са им коленете. Затова те трябва да забавят бягането, клякането, скачането и всичко, което натоварва коленете. За тях са подходящи ходенето, плуването или ездата.

Зодия Водолей
Водолейте си падат по екзотичните и екстремни спортове като сърфинг, гмуркане, парашутизъм. Подходящи за тях са и танците. Те са артистични натури и обичат да се забавляват.

Зодия Риби
По ирония на съдбата плуването не е спортът на тази зодия. За тях са подходящи бойните изкуства. Рибите трябва да се наспиват добре и да пият много вода.

 

Още хороскопи

Реклама