Да, вярно е. И наблюденията го доказват. Почеркът издава характера на собственика му. Начинът на изписване на буквите и съединяването им е уникален, затова се използва и от следователите в полициите. По тях се определя емоционалността и качествата на човека.

Тези, които оставят малко разстояние между буквите и думите, т.е. пишат сбито са веселяци и общителни. Обичат да са сред хора и да се забавляват, да са център на вниманието. Те са искрени, открити и много любопитни. Но тези хора не могат да пазят тайни.

Тези, които оставят големи разстояния между буквите и думите, т.е. пишат едро са затворени в себе си личности, които не се приобщават в компании. Не обичат шумните компании и да са център на внимание. Те са домошари и не обичат конфликтите и споровете.

Хората имащи не подравнен почерк, т.е. различен наклон и големина на изписване на буквите са много чувствителни натури с променлив характер. Водят се от емоциите си. Обичат приключенията и рискованите решения в името на тръпката. Непостоянни са в нещата, които правят или чувстват.

Тези, които пък пишат с много малки букви са стабилни в емоциите си и са уравновесени до болка. Амбициозни, организирани с цели в живота, които следват. Обмислят всичко до най – малкият детайл преди да вземат решение. обичат трайно и дълбоко човека до тях.

Хората имащи стегнат почерк с еднаква големина на буквите са плахи, предпазливи и недоверчиви същества. Затова трудно решават проблемите си, защото се колебаят дълго. Щедри и справедливи те винаги ще помогнат на човек в беда.

 
Часът на раждане и съдбата. Част 1 В интервала 20 часа – 24 часа Хората родени в тези часове от...
Значение на месеца на раждане? ??? - Януари ???Януарските хора са търпеливи и сдържани. Всички...
Талисман според зодията Талисманът е вещ, за която се смята, че носи късмет на дадения човек. За...

Още хороскопи

Реклама