В интервала 10 часа – 12 часа
Много амбициозни хора, за които успехът е изключително важен и максимата при тях „Целта оправдава средствата” важи с пълна сила. Затова те заемат важни постове в работата си и разполагат с доста добри финансови средства.
Лошите качества произтичат от по горе казаното като егоизъм и това, че са склони да пренебрегнат любимите си хора заради поставените си цели. Много е трудно общуването с тях, те са интроверти. Обичат материалните неща и им робуват с пълна сила. Изключително умни и нахъсани хора, които почти нямат приятели, което не ги притеснява особено много, понеже смятат себе си за напълно достатъчни. Затова те подбират обкръжението си много внимателно.
В любовта отново техният интерес доминира. За тях партньорът им трябва да е тяхно копие – амбициозен лидер, който цени парите.

В интервала 8 часа – 10 часа
Тези хора са с много силно изразен независим характер и са страхотни авантюристи. Не обичат да са на едно място дълго време. Няма нещо, което да им задържи вниманието за дълго време. Не обичат някой да им се меси в живота, даже и под формата на съвет. Отстояват позициите си безпрекословно поради страхотният инат, който имат. Не са по компромисите и ненавиждат лъжата. Няма нищо, което може да ги задържи в миналото.
В любовта са склони да обичат дълбоко и искрено, но за кратко, защото и партньорът им омръзва бързо.

В интервала 6 часа – 8 часа
плахи и нерешителни хора, с изключително негативно мнение към всякаква промяна в живота им. Тяхната работа трябва да е спокойна, без напрежение и конфликти. Те имат добре развито въображение и са изключителни мечтатели, затова всички творчески професии са подходящи за тях.
В личният си живот са независими и нямат контакти с много хора. За тях е подходящ партньор, който да ги ръководи и да взима решенията вместо тях.

В интервала 4 часа – 6 часа
Това са изключително енергични, емоционални и жизнени личности. До болка открити и искрени с хората и най – вече с близките си. Те са с много властен и силен характер, който трудно се търпи. Обичат да контролират нещата и те да колят и бесят както е думата. Затова от тях става страхотни лидери с изразено чувство за справедливост.
Много открити са в личните си взаимоотношения, обожават да критикуват и да изтъкват недостатъците на половинката и приятелите си, но по принцип не търпят критика на свой гръб. Те са големи егоисти, които рядко се прикрепят към големи екипи. Много мразят лъжата, лицемерието и глупостта и затова често са избягвани от хората.
В любовта те искат да са доминиращи и всеки бунт от страна на партньора може да доведе до прекъсване на взаимоотношенията им.

В интервала 2 часа – 4 часа
това са големи бохеми, обичащи комфорта и личната си свобода. Особено важно за тях е да са център на внимание навсякъде. Забавляват се от сутрин до вечер и гребат с пълни шепи от удоволствията на живота. Те са материалисти и силно се привързват към предмети, които ще им доставят необходимият комфорт и блаженство.
В любовта са ревниви, защото са искрени в чувстват си и обичат дълбоко.

 
Добри и лоши дни според луната Първият ден е лош сутринта. Вторият ден е лош на пладне. Третият ден е...
Хранене според зодията Овен Не прекалявайте с кафето , което много обичате. От витамините ...
Почеркът показва какъв е характера на човека Да, вярно е. И наблюденията го доказват. Почеркът издава характера на...

Още хороскопи

Реклама