В интервала 20 часа – 24 часа
Хората родени в тези часове от денонощието са забавни личности. За тях животът е една игра, в която те са главните герои.

Като характер са несигурни и доста неуверени в себе си, но го прикриват много успешно. Отговорни личности са и може да се разчита на тях. Работят умело в екип, но се забъркват честичко в конфликти и интриги. Една черта от недостатъците им е, че не понасят критика, та даже да е и градивна. С доста развито въображение са. Те са егоисти и преди всичко, гледат за собствената си изгода от всичко, което правят.

В любовта са имат силни чувства и търсят нежност, но никога не се раздават на 100% на човека до тях.

В интервала 18 часа – 20 часа
Родените в този часови интервал са изключително лоялни хора, на които може да се разчита за всичко. Обичат всичко да е изпипано до последният детайл във всяко нещо, което правят. Много упорити личности са.

Като характер са добродушни, искрени, верни и грижовни приятели. В работата са изрядни и стриктни.

Обичат всички неща да вървят по план и ако не стане така се изнервят изключително много. В любовта обичат искрено много половинката си и са верни докрай.

В интервала 16 часа – 18 часа
Много добри и искрени хора. Имат нужда да споделят проблемите и мислите си и търсят одобрението от околните. Много са привързани към семейството и близките си и не правят нищо без да се допитат до тях.

От друга страна са нерешителни и плахи. Обичат да работят в екип, но не стават за шефове, защото не могат да взимат важни решения.

Тези личности са изключително любвеобилни и помагат на близките си много. Не обичат да влизат в конфликти ситуации и затова винаги са склони на компромиси. Големи дипломати с изключително достойнство.

В любовта са отдадени и верни на половинката си и винаги са те, които правят компромиси в името на любовта и мирът в семейството.

В интервала 14 часа – 16 часа
Родените в този часови интервал са доста раздвоени личности, на които няма как да се разчита за важни неща. Те не са наясно какво искат от живота и нямат никакви идеали и цели, живеят за мига. По същият начин са и в отношенията си с хората, днес ги харесват, утре не. Нямат твърда позиция по нито един въпрос и затова и настроението им е доста променливо.

В любовта обичат силно и трайно, но трудно си намират партньор, който да издържи на характерът им и да прави хиляди компромиси.

В интервала 12 часа – 14 часа
Това са хора обичащи приключенията и адреналина. Те обожават плътските удоволствия и за тях няма никакви табута в любовта. Много чувствителни и състрадателни, те са винаги готови да помогнат на хората в нужда. Родените в този интервал са много приказливи и контактни и изключително бързо стават желаната компания. Може да се каже, че те са харизматични личности, които няма как да се забравят след като веднъж се сблъскате с тях.
В любовта са много непостоянни и непрекъснато търсят тръпката от новите усещания. Дори и да минат под венчилото те никога няма да са верни на половинката си.

 
Талисман според зодията Талисманът е вещ, за която се смята, че носи късмет на дадения човек. За...
Професия, спорт и образование Професионалната реализация интересува всеки човек. Понякога от липса...
Какво цвете си според зодията Зодиакалните знаци си имат точно определено цвете. Цветята според...

Още хороскопи

Реклама