В интервала 20 часа – 24 часа
Хората родени в тези часове от денонощието са забавни личности. За тях животът е една игра, в която те са главните герои.

Като характер са несигурни и доста неуверени в себе си, но го прикриват много успешно. Отговорни личности са и може да се разчита на тях. Работят умело в екип, но се забъркват честичко в конфликти и интриги. Една черта от недостатъците им е, че не понасят критика, та даже да е и градивна. С доста развито въображение са. Те са егоисти и преди всичко, гледат за собствената си изгода от всичко, което правят.

В любовта са имат силни чувства и търсят нежност, но никога не се раздават на 100% на човека до тях.

В интервала 18 часа – 20 часа
Родените в този часови интервал са изключително лоялни хора, на които може да се разчита за всичко. Обичат всичко да е изпипано до последният детайл във всяко нещо, което правят. Много упорити личности са.

Като характер са добродушни, искрени, верни и грижовни приятели. В работата са изрядни и стриктни.

Обичат всички неща да вървят по план и ако не стане така се изнервят изключително много. В любовта обичат искрено много половинката си и са верни докрай.

В интервала 16 часа – 18 часа
Много добри и искрени хора. Имат нужда да споделят проблемите и мислите си и търсят одобрението от околните. Много са привързани към семейството и близките си и не правят нищо без да се допитат до тях.

От друга страна са нерешителни и плахи. Обичат да работят в екип, но не стават за шефове, защото не могат да взимат важни решения.

Тези личности са изключително любвеобилни и помагат на близките си много. Не обичат да влизат в конфликти ситуации и затова винаги са склони на компромиси. Големи дипломати с изключително достойнство.

В любовта са отдадени и верни на половинката си и винаги са те, които правят компромиси в името на любовта и мирът в семейството.

В интервала 14 часа – 16 часа
Родените в този часови интервал са доста раздвоени личности, на които няма как да се разчита за важни неща. Те не са наясно какво искат от живота и нямат никакви идеали и цели, живеят за мига. По същият начин са и в отношенията си с хората, днес ги харесват, утре не. Нямат твърда позиция по нито един въпрос и затова и настроението им е доста променливо.

В любовта обичат силно и трайно, но трудно си намират партньор, който да издържи на характерът им и да прави хиляди компромиси.

В интервала 12 часа – 14 часа
Това са хора обичащи приключенията и адреналина. Те обожават плътските удоволствия и за тях няма никакви табута в любовта. Много чувствителни и състрадателни, те са винаги готови да помогнат на хората в нужда. Родените в този интервал са много приказливи и контактни и изключително бързо стават желаната компания. Може да се каже, че те са харизматични личности, които няма как да се забравят след като веднъж се сблъскате с тях.
В любовта са много непостоянни и непрекъснато търсят тръпката от новите усещания. Дори и да минат под венчилото те никога няма да са верни на половинката си.

 
Зодии и поведение в любовта Овен Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност...
Какъв спорт според зодията Зодия Овен Овните трябва да пият много вода. Те се нуждаят от повече от...
Хороскоп 2013 година Овен 2013 година ще бъде динамична за вас през целия период и във всички...

Още хороскопи

Реклама