Хороскоп за 2011 година

2011 година е годината на професионалните успехи. Като цяло всички зодии ще имат възможност да се развият и въздигнат на работното си място.
Тук изключение е знака на Телеца, който ще претърпи финансови загуби и ще има нужда от помощ, за да „изплува” отново.

Овена ще понатрупа пари през 2011 година и ще се покачи с едно стъпало в йерархичната стълбица на кариерата. А конкретно за него през тази година го очаква голяма премия  за добре свършена работа към средата на 2011 година.

Близнаците ще имат много добро здравословно състояние и успехи с инвестиции в екологичната сфера. Тази година ще е много късметлийска за тях и са възможни печалби от лотарията или други хазартни игри. Хубаво е да приемат пътувания в чужбина.

2011 година ще е тежка за Раците в семейно положение. Ще имат дребни кавги, който могат да се превърнат в сложни неща. Трябва да се успокоят и да гледат на нещата от хубавата страна, да са мили с хората, които ги обичат и да не си създават излишни проблеми. В крайна сметка живота е прекалено сложно нещо, за да си го усложнявате и вие. В началото на годината ги очаква приятна изненада от близък човек.

За Лъвовете трябва да се каже, че им е нужно търпение и да са положително настроени в професионален план.  Защото ще имат повишение в службата, заради професионално изпълнената си работа.               

2011 година ще изключително романтична за представителите на знака Дева. Те ще срещнат нова любов или може да подновят стара връзка с пълната й страст. Възможно е да се сдобият с наследник към средата на годината.

За Везните може да се каже като цяло, че са хора на хармонията и това им предстои за 2011. Пълен хармоничен баланс в личен и професионален план. Спокоен семеен и финансов живот. Възможни незначителни проблеми със здравето.

Тази година не е много ползотворна за представителите на знака Скорпион. Ще имат само дребни проблеми в работата в началото на годината и трябва да намалят разходите си, за да нямат големи финансови проблеми. В друго отношение като здравето им ще е прекрасно и ще се разбират страхотно с близките си.

Стрелците ще имат доста успешна кариера и доста пътувания. Да внимават да не изпуснат шанса си за голяма сделка в средата на годината. Един съвет – спортувайте по – често.

За Козирозите годината е малко противоречива. В началото на годината ще се радват на успехите от положеният им труд в работата от отминалата година с добра финансова упора. В края на годината ще се наложи да сменят работата си, като трябва да запомнят, че лесна печалба няма, а ако има тя ще им навлече неприятности.

Свободните млади дами от знака Водолей ще се запознаят с нова любов през пролетта, която ще стане доста сериозна връзка. Хората от тази зодия ще живеят в прекрасни взаимоотношения с половинките и близките си.

Рибите ще имат късмет в края на годината. Финансовите и лични успехи ще се нижат един след друг, за да компенсират останалите месеци от годината, когато ги е нямало.

 
Любовния живот на хората със сиво – кафяви очи Хората, които имат сиво – кафяви очи са непостоянни в любовта. Много...
Трепетник Око - дясното ти око ако потрепери - предприетото ще се осъществи -...
Парфюм според зодията Зодиакалният знак, под който сме родени, определя не само характера...

Още хороскопи

Реклама