Сезона в който сте родени определя характера

Родените през зимата са талантливи хора, отдава им се всичко. Имат голяма воля и хъс да разберат неразбираемото и да го покорят. Много са амбициозни и не ги свърта не едно място.
Работливи и самоуверени те не се плашат от нови предизвикателства. Повече им приляга интелектуалният труд отколкото физическият.
Да живееш с хора родени през зимният сезон не е обаче лека работа. Обичат мнението им да е от съществено значение и да се налага, даже и когато осъзнават, че не са прави.

Почти винаги рискуват, без преди това да помислят дали си струва и какво могат да загубят.

Родените през есента са много уравновесени и спокойни хора. В работата си са изрядни, следващи правилата и приемащи йерархията. Обичат реда и добре свършената работа. Еднакво добре се справят както с интелектуалният така и с физическият труд. Много са добри в точните науки.
Обаче са много нерешителни, което е зле, защото така пропускат хубави възможности.
С тях се живее лесно и полезно, както се казва. Те не са по скандалите обичат дипломатичното разрешаване на проблемите и винаги правят компромиси.
Тези, които са родени през пролетта имат много таланти. Но са нерешителни и това им пречи да ги изявят. Те преценяват много правилно всяка една ситуация, мислят логично и правилно и се вслушват в мнението на околните. Затова са добра компания и са постоянно търсени за приятели и хора,  на които може да се разчита.

Обаче не обичат новото и промените. И това им пречи да направят важна крачка в живота си.

Хората родени през лятото са много отворени хора. С тях лесно намирате общ език и се сприятелявате много бързо. Те са контактни и весели – душата на всяка компания. Добри по душа и трудолюбиви, но са доверчиви и наивни, което им играе лоша шега.

 
Характерът на зодиакалните знаци Рак Раците са домошари и обичат семейният уют. Те са добри приятели и...
Зодии и поведение в любовта Овен Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност...
Хороскоп за 2011 година 2011 година е годината на професионалните успехи. Като цяло всички...

Още хороскопи

Реклама