Сезона в който сте родени определя характера

Родените през зимата са талантливи хора, отдава им се всичко. Имат голяма воля и хъс да разберат неразбираемото и да го покорят. Много са амбициозни и не ги свърта не едно място.
Работливи и самоуверени те не се плашат от нови предизвикателства. Повече им приляга интелектуалният труд отколкото физическият.
Да живееш с хора родени през зимният сезон не е обаче лека работа. Обичат мнението им да е от съществено значение и да се налага, даже и когато осъзнават, че не са прави.

Почти винаги рискуват, без преди това да помислят дали си струва и какво могат да загубят.

Родените през есента са много уравновесени и спокойни хора. В работата си са изрядни, следващи правилата и приемащи йерархията. Обичат реда и добре свършената работа. Еднакво добре се справят както с интелектуалният така и с физическият труд. Много са добри в точните науки.
Обаче са много нерешителни, което е зле, защото така пропускат хубави възможности.
С тях се живее лесно и полезно, както се казва. Те не са по скандалите обичат дипломатичното разрешаване на проблемите и винаги правят компромиси.
Тези, които са родени през пролетта имат много таланти. Но са нерешителни и това им пречи да ги изявят. Те преценяват много правилно всяка една ситуация, мислят логично и правилно и се вслушват в мнението на околните. Затова са добра компания и са постоянно търсени за приятели и хора,  на които може да се разчита.

Обаче не обичат новото и промените. И това им пречи да направят важна крачка в живота си.

Хората родени през лятото са много отворени хора. С тях лесно намирате общ език и се сприятелявате много бързо. Те са контактни и весели – душата на всяка компания. Добри по душа и трудолюбиви, но са доверчиви и наивни, което им играе лоша шега.

 
Рождената карта Рождената карта или диаграма показва позициите на звездите по време...
Таитянски хороскоп Може да научите нещо повече за себе си или за близките си, ако...
Как различните зодии приемат мисълта, че са починали Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм...

Още хороскопи

Реклама