От дълги времена хората са знаели, че житейският път на един човек се определя и зависи от денят на раждането му и не само от датата, а и от деня на седмицата.
Смятали са, че всеки ден от седмицата си има своя код, който определя същността и пътя на човека.

Понеделник
Понеделника е добро начало, за да бъдете родени. Който се е родил в понеделник ще има сравнително добър живот, обкръжен с много любов. Той е харизматична личност, която завладява околните със своя магнетизъм.

Вторник
Родените във вторник хора ще са добре финансово обезпечени и ще живеят дълги години. Но като характер те са избухливи и доста емоционални.

Сряда
Тези хора са късметлии, защото ще живеят дълго и ще имат възможността да видят всичко от живота. Те са сърдечни, добри и всеотдайни, но няма да бъдат богати във финансово отношение.

Четвъртък
Четвъртък е деня на доброто и лошото. Защо? Защото той е добър що се отнася до това, че човекът роден в този ден е красив и умен. Лош що се отнася до това, че няма да намери своето място под небето, вечният ерген и скитник без корени. Не се застоява не едно място и обича да пътува да вижда нови места и хора, които не му задържат вниманието за дълго.

Петък
Този ден предвещава успехи в живота – добро образувание, кариера и дълъг живот. Но, никога няма да бъде достатъчно, все нещо ще липса на човека роден в петък.

Събота
Има народно повелие, че тези, които са родени в съботният ден от седмицата имат много развито шесто чувство, което граничи с гадателски способности. Те ще работят това, което им доставя удоволствие, ще пътуват много и от тях може да стане чудесен търговец. Ще са уважавани почитани от всички.

Неделя
За родените в неделя може да се каже само едно – галениците на съдбата. Всичко им идва даром, без никакви усилия в живота – хубаво семейство, уважение и пари.

 
Съвместимост между зодиите Повечето хора се питат всеки ден дали са направили правилният избор...
Грим според зодията Огнените знаци Стрелец, Овен, Лъв Фон дю тена трябва да бъде в...
Хороскоп за жени според деня в които са родени Жените родени в понеделник Жените, родени в понеделник са много ...

Още хороскопи

Реклама