Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Овен
Да имате любовни взаимоотношения с мъж Овен си е страшничко. Много непредсказуеми са. Невероятни любовници, които знаят как да разпалят страстта на една жена на мига.  Обичат ролята на господар и харесват по грубата игра.
Те са използвачи и взимат каквото им трябва и както им трябва и след това може и да не го видите повече.

Телец
Идеалният любовник. Разбира и уважава партньорката си. Предпочита да доставя удоволствие бавно и чувствено. С този човек можете да прекарате с часове и да се наслаждавате на нежните му ласки и закачки.

Близнаци
Обича голотата не се срамува от нея и не е стеснителен. Мъжете от тази зодия знаят как да предразположат една срамежлива жена да се чувства добре в кожата си без свян.

Рак
Раците мъже са малко плахи в действията си, затова имат нужда да чуват похвали и напътствия. Те са нетърпеливи и едновременно нежни любовници. Майстори в доставянето на удоволствие от ласки.

Лъв
Мъжете от тази зодия са истински лъвове. Щом става въпрос за това те никога не се шегуват. Обичат да командват и да получат максимално удоволствие от партньорката си, както и да е убеден, че и тя е получила същото.

Дева
Мъжът Дева е „нарцис”. Обича да слуша колко е хубав и добър, колкото и да е срамежлив и плах. Ако една жена е нова за него може и да не й хареса, но ако той е отдаден изцяло ще преживеете най – хубавите си интимни моменти с него.

Везни
Везните мъже си имат своята извратена страна в тази област. Ценят красивите жени, които са загатнали прелестите си. Истински зверове са.

Скорпион
Скорпионите мъже са много похотливи и със страхотен любовен апетит. Не са по класическите неща, обичат нестандартните места и преживявания. Колкото по не стандартно е мястото където ще си доставят удоволствие, значи толкова по им е харесало.

Стрелец
Обичат да експериментират. Страхотни майстори са на ласките и докосванията винаги знаят къде, кога и какво да направят, за да й предизвикат непреодолимо желание.

Козирог
Козирога мъж харесва жени, които знаят какво искат и как да го получат. Те не обичат изненадите. Те са едни от най – издръжливите любовници, които знаят как да накарат една жена да ги обича.

Водолей
Тези мъже обожават  любовната игра. Те искат да са сигурни в това, че тяхната жената  е получила удоволствие. Изживяното с тях е като все едно е за пръв път – те действат като новатори, които налучкват какво доставя удоволствие на половинката им.

Риби
Обичат да доминират и са доста нетърпеливи. Разкрепостени и отворени винаги към нещо ново. Обожават когато доставят  удоволствие на половинката си. Мъжете Риби са професионалистите в зодиите що се отнася до любовта.

 
Здравето и зодиите. Здраве според хороскопа Според направено проучване сред 140000 души, зодията влияе на здравето...
Парфюм според зодията Зодиакалният знак, под който сме родени, определя не само характера...
Хранене според зодията Овен Не прекалявайте с кафето , което много обичате. От витамините ...

Още хороскопи

Реклама