Овен
Да имате любовни взаимоотношения с мъж Овен си е страшничко. Много непредсказуеми са. Невероятни любовници, които знаят как да разпалят страстта на една жена на мига.  Обичат ролята на господар и харесват по грубата игра.
Те са използвачи и взимат каквото им трябва и както им трябва и след това може и да не го видите повече.

Телец
Идеалният любовник. Разбира и уважава партньорката си. Предпочита да доставя удоволствие бавно и чувствено. С този човек можете да прекарате с часове и да се наслаждавате на нежните му ласки и закачки.

Близнаци
Обича голотата не се срамува от нея и не е стеснителен. Мъжете от тази зодия знаят как да предразположат една срамежлива жена да се чувства добре в кожата си без свян.

Рак
Раците мъже са малко плахи в действията си, затова имат нужда да чуват похвали и напътствия. Те са нетърпеливи и едновременно нежни любовници. Майстори в доставянето на удоволствие от ласки.

Лъв
Мъжете от тази зодия са истински лъвове. Щом става въпрос за това те никога не се шегуват. Обичат да командват и да получат максимално удоволствие от партньорката си, както и да е убеден, че и тя е получила същото.

Дева
Мъжът Дева е „нарцис”. Обича да слуша колко е хубав и добър, колкото и да е срамежлив и плах. Ако една жена е нова за него може и да не й хареса, но ако той е отдаден изцяло ще преживеете най – хубавите си интимни моменти с него.

Везни
Везните мъже си имат своята извратена страна в тази област. Ценят красивите жени, които са загатнали прелестите си. Истински зверове са.

Скорпион
Скорпионите мъже са много похотливи и със страхотен любовен апетит. Не са по класическите неща, обичат нестандартните места и преживявания. Колкото по не стандартно е мястото където ще си доставят удоволствие, значи толкова по им е харесало.

Стрелец
Обичат да експериментират. Страхотни майстори са на ласките и докосванията винаги знаят къде, кога и какво да направят, за да й предизвикат непреодолимо желание.

Козирог
Козирога мъж харесва жени, които знаят какво искат и как да го получат. Те не обичат изненадите. Те са едни от най – издръжливите любовници, които знаят как да накарат една жена да ги обича.

Водолей
Тези мъже обожават  любовната игра. Те искат да са сигурни в това, че тяхната жената  е получила удоволствие. Изживяното с тях е като все едно е за пръв път – те действат като новатори, които налучкват какво доставя удоволствие на половинката им.

Риби
Обичат да доминират и са доста нетърпеливи. Разкрепостени и отворени винаги към нещо ново. Обожават когато доставят  удоволствие на половинката си. Мъжете Риби са професионалистите в зодиите що се отнася до любовта.

 
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп Подробен хороскоп | Класически хороскоп Овен ...
Грим според зодията Огнените знаци Стрелец, Овен, Лъв Фон дю тена трябва да бъде в...
Хороскоп за 2011 година 2011 година е годината на професионалните успехи. Като цяло всички...

Още хороскопи

Реклама