Мъжете родени в понеделник

Мъжете, родени в понеделник са чувствителни и страстни хора. Имат богато въображение и често мечтаят, макар и рядко да си го признават.
Тези мъже не са родени да бъдат сами. И затова постоянно търсят половинката си. Никога не влизат в графата „ single”. Нуждаят се от любов както от въздуха.

Мъжете родени във вторник

Мъжете, родени във втория ден от седмицата са чудесни събеседници и са желана компания. Имат чувство за хумор и знаят как да поддържат доброто настроение.

Добри оратори са спрямо нежния пол и знаят как да омаят една жена.
Родените във вторник господа са чаровници. Обичат да се забавляват, флиртуват и да са сред много хора. 

Мъжете родени в сряда

Мъжете, родени в сряда са хора на честта. В любовта те дават всичко от себе си, за да са щастливи половинките им. Те имат много нежни души и копнеят да получават и дават любов.
На тях може да се разчита за всичко – държат на думата си. Те са страхотни приятели.

За мъжете родени в четвъртък

Мъжете, родени в четвъртък са истински съблазнители. Ценят свободата и независимостта си. Те се сплашат от мисълта да са семейни хора, да си стоят в къщи и да гледат телевизия на дивана и децата да тичат около тях.

Могат да бъдат бунтари и изключително спокойни и кротки хора.

Но те са чувствителни хора и могат да обичат истински и трайно.

За мъжете родени в петък

Мъжете, родени в петият ден от седмицата са обаятелни личности. Много трудно може да им се устои на чара. Те обичат истински и силно и се отдават напълно на една жена.

Романтици са. Просто са родени за семейният живот – да обичат и да се грижат за някого.

За мъжете родени в събота

Мъжете, родени в събота са страшно независими и свободолюбиви хора. Трудно бихте предумали такъв мъж за сватба и деца. Те са индивидуалисти и обичат да живеят сами. Потайни и непредсказуеми са, не обичат да показват или казват какво чувстват.

Просто са студени хора.

Към нежният пол са недоверчиви и затова ако харесат някоя жена й поставят куп изпитания преди да я одобрят за себе си.

За мъжете родени в неделя

Мъжете, които са родени в неделя са много амбициозни и уверени в себе си. Имат самочувствие и вяра в това, което правят. Обичат да доминират в една връзка и да получават признание за грижите си повече отколкото демонстрация на любов.

Те са много властни, но и любвеобилни хора. Те обичат да разговарят и са чудесни събеседници по всякакви теми. Ако искате да очаровате такъв мъж, просто му правете комплименти.

 
Китайски хороскоп Ако се чудите кое животно олицетворява вашия характер проверете в...
Асцендент на зодиакалният ви знак Асцендент или първата къща е "къща на личността", тъй като тя се...
Китайския хороскоп, какво разкрива годината на раждане Според китайската астрология и гадаене, годината на раждане разказва...

Още хороскопи

Реклама