Овен
Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност е много страстна и всеотдайна в любовта, като обича да доминира. След като вече сте й привлекли вниманието – тя тази, която казва какви са правилата.
Мъжът Овен е много разкрепостен. Той не обича скучните и остарели разбирания за това как се прави любов. Обича разнообразието и новото.  Знае как да достави удоволствие на жената.

Телец
За Жената Телец флирта е много важен. Толкова, че те флиртуват не съзнателно, затова много често околните ги смятат за несериозни хора. Колкото повече мъже отговорят на флирта й толкова тя е по – удовлетворена. И само до тук, рядко продължава нататък – отвъд флирта.
Мъжът Телец е много грижлив и търпелив любовник. За него любовта е култ и за това има богат опит, знае какво обича една жена и как да й го даде.

Близнаци
Жената зодия Близнаци не е жена само за един мъж. Тя има енергия за …. И обикновено използва чара си и се раздава на мъжете, за да постигне някаква цел. И поради тази причина изобщо не става за съпруга и жена само на един мъж.
Мъжът Близнак е най-големият ухажор от всички зодии. Той може да убеди всяка жена да преспи с него. Всичко знаят, че е женкар, сваляч и с бройките си „чеша” егото на мъж. Трудно остава верен само на една жена. И за него изневярата не е грях, а приятно стечение на обстоятелствата. 

Рак
Жената Рак е много чувствителна натура. Влюбчива, всеотдайна и грижовна. Тя има нужда от уют и сигурност, затова те са чудесни майки и съпруги. Но това съвсем не означава, че е скучна в леглото, напротив, когато намери подходящият мъж за нея тя е много страстна любовница.
Мъжът Рак е скрит човек и много грижовен. Не обича да разгласява чувствата си на всеослушание. Пада си по дълготрайните връзки и цени брака.

Лъв
Жената Лъв е красива и винаги е център на внимание. тя е егоцентрична и много суетна жена. Голям манипулатор е. Винаги е засмяна, но трудно става домакиня.
Мъжът Лъв има по – голяма нужда от любов от колкото от хляба и водата. Той трябва да доминира, а партньорката му да го слуша и следва. Действа така все едно е на състезание, на което задължително трябва да вземе първо място.

Дева
Жените Дева не са по брака. Или се омъжват късно или никога. Дават го по възвишено и сложно във взаимоотношенията си с партньора, от колкото трябва да бъде.
Мъжът Дева е пресметлив, избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Страхува се от сериозните връзки и даже да се намира в така обича свободата си и държи някаква дистанция.

Везни
Покрай Жената Везни винаги има красиви мъже, тя не си пада по атрактивни и забележителни партньори. За да ви обърне внимание трябва да сте такъв и да направите нещо зрелищно. Обича екзотични средства – водни легла, плаж, тавански стаи, балкони...
Мъжът Везни знае как да спечели една жената. Обича нестандартни похвати и непременно държи да се хареса на партньорката си. Но не са от най – верните.

Скорпион
Жената Скорпион може да ви изтощи, но никога няма да ви омръзне. Тя обича да доминира и гладът й към удоволствия никога не секва. Много ревнива е и това не се харесва на никой мъж.
Мъжът Скорпион е най- привлекателният представител на всички зодии. Обикновено набляга на количеството, а не на качеството. Емоционално нестабилен и често мени мненията си.

Стрелец
Жената Стрелец е огън, обича флирта и да бъде забелязвана. Няма скрупули и комплекси, харесва кавалерите и не толкова кавалерите стига да я ласкаят. Изключително много цени да получи истинско удоволствие от мъжа и прави всичко възможно това да се случи.
Мъжът Стрелец е чаровен и усмихнат, с което много бързо заразява хората и те попадат в него плен. Той цени красотата на всички жени. 

Козирог
Жените Козирог на пръв поглед изглеждат скромни и затворени, но в същност са много страстни и се отдават напълно на чувствата си.
Мъжът Козирог е краен, за него няма “не” за отговор. Гордее се с това и е консервативен в изживяванията с партньорката си.

Водолей
Жената Водолей е твърдо за еманципацията. Тя не е по флиртовете, тя търси повече духовната връзка от всички останали.
Мъжът Водолей е страхотен любовник, който знае какво иска и го получава. За него няма невъзможни неща.

Риби
Представителките на тази зодия са скрити, мълчаливи и за бомба със закъснител в леглото. Нощ прекарана с тях може да се опише като невероятно приятна изненада.  
Мъжът Риби е сваляч и често изневерява. Не става за съпруг или сериозен партньор.

 
Зодиакалните знаци и лошите навици Колко вярвате в зодиите? Вярвате ли, че до известна степен характерът...
Седмичен хороскоп Седмичен хороскоп Подробен хороскоп | Класически хороскоп Овен ...
Трепетник Око - дясното ти око ако потрепери - предприетото ще се осъществи -...

Още хороскопи

Реклама