Тази интересна игра с цветове ще ти помогне да разбереш по-точно какъв е типът мъже, по които си падаш. От теб се иска да си представиш трите предложени от нас цвята - тъмно синьо, зелено или оранжево и, без да се замисляш дълго, да избереш онзи, който ти направи най-силно впечатление. Всеки един от тях съответства на определен тип мъж. Виж кой е твоят.

ТЪМНОСИН

Онова, което те привлича у мъжете, е енергичността им. Всъщност, обаче ти е нужен човек, който умее да те успокоява и да ти помага да постигаш хармония със самата себе си. Способността ти да драматизираш нещата трогва мъжете, а ентусиазмът ти ги зарежда. С теб животът им става по-вълнуващ, а способностите им - неизчерпаеми. Ти си много лоялна партньорка и за теб всяка връзка е сериозно начинание. Решението ти да се обвържеш по-сериозно с него (което може да значи и брак) е мотивирано единствено от това как изглежда въпросният човек. С други думи, за теб външността е от първостепенно значение. Внимание! Давай на мъжете повече шансове. Не си вади за тях прибързани заключения и съди според делата им, а не според това дали пасват на собствените ти критерии.

ЗЕЛЕН

Когато срещнеш един мъж за първи път, ти по всякакъв начин се опитваш да го предразположиш да разкрие колкото се може повече неща за себе си и за живота си. С всяка своя дума и жест ти се опитваш да го накараш да ти се довери и да усети, че го подкрепяш. Така знаеш точно кое е важно за него още от самото начало. Продължавай да следваш инстинктите си и да бъдеш все такъв внимателен слушател. Именно те ти помагат да разбереш точно какво искат мъжете от една връзка. А онова, което искаш ти, е интелигентен мъж. Именно това му качество събужда любопитството ти. Евентуалният финал на една подобна история може да бъде брак със създаване на дом и деца или пък просто връзка, в която се чувстваш максимално сигурна и защитена. Мъжът, към когото се стремиш, е извор на стабилност. Внимание! Ти си открита към света и създаваш впечатление на невинна душа, което може да заблуди доста мъже и в последствие те да открият, че не си онази, за която си се представяла.

ОРАНЖЕВ

Твоята харизматична, любвеобилна и чувствена природа завладява мъжете. За теб докосването е особено важно и именно то е най-ясният индикатор, че човекът има сериозно отношение. Докосването ти подсказва кое е истина и кое - не, в различни ситуации. Чрез него ти показваш на околните, че онова, което споделят с теб, те интересува и ги слушаш внимателно. Макар, че външността на мъжете те привлича в началото, когато въпросът опре до брак, решаващ се оказва интелектът. Склонна си да се довериш и да се отдадеш напълно на мъж, който има позитивно отношение към живота и умее да се шегува, както със себе си, така и с околните. И ако започнеш да излизаш с някого, то задължително ще бъде, защото усещаш, че от него можеш да научиш много неща. Внимание! Когато срещнеш един мъж за първи път, ти се опитваш да прикриеш своята чувствителност. Ето защо всичко, което той вижда, е една добре обмислена и добре изиграна защита. Тогава нищо чудно да си състави погрешно първо впечатление за теб, ако скоро след това не започнеш малко по малко да му разкриваш истинската му същност. / magi.triada.bg

 
Трепетник Око - дясното ти око ако потрепери - предприетото ще се осъществи -...
Зодии и поведение в любовта Овен Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност...
Значението на цветовете за зодиака Във всеки цвят на отделната зодия има вграден смисъл в символични...

Още хороскопи

Реклама