Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Професионалната реализация интересува всеки човек. Понякога от липса на време или потънали в собствените си проблеми, страхове и лични отношения не забелязваме кога децата са пораснали и вече на прага на самостоятелния живот не знаят на къде да поемат. Трудно се решава в каква сфера да се насочи младия човек, от една страна да е добре платено, да е престижно, да е на бюро и с климатик. Не винаги това което на вас ви харесва се оказва удачно решение, за тяхното бъдеще.
Областите които се наблюдават в хороскопа са 10-ти дом, който показва кариерата, бизнеса и признанието; 6-ти дом обръща внимание на вида работа, как работите, как комуникиране с колегите, как се вписвате в микроклимата на фирмата; 2-ри дом показва вашите пари, как умеете да печелите и как се радвате на спечеленото.

Стихията в която са знаците на върховете на тези три основни домове е от особена важност. Ако е огън, ще обичате работа изпълнена с динамика, действие, лидерство, известност. Ако е въздух, ще обичате сфери на изява в областта на науката, в областта на откритията или там където ще можете да творите и вашите новаторски идеи ще могат да бъдат осъществени и за вас всеки ден ще е изпълнен с научаване на нещо ново. Ако преобладаващия знак е земя, вие ще сте упорит, ще търсите бавния но сигурен успех, премерения риск и разума ще надделяват. Ще ви харесва да работите там където уменията и знанията ви ще имат практическа реализация. В случай че търсеният елемент е вода, със сигурност вие сте творец, вълнуват ви всички изкуства. Артистичен сте с и чувствителна душа, може би ще искате да се грижите за сигурността на другите, да осигурите домашен уют дори и в офиса.
Всъщност няма карта с ясно диференцирани посоки в които може да се изяви човек, професионалните заложби са продукт на Слънце, Луна и планетите, знаци и домове. Също така важен фактор са управителите на знаците на съответните домове, къде се намират и аспектите които сключват. Следващите характеристики са въз основа на слънчев знак и представителите на съответната зодия ще се чувстват добре, и нито ден няма да съжаляват защото професията която ще изберат ще е тяхната мечта.

Зодия Овен
Овните обикновено са си избрали посоката в която ще се развиват от ранно детство. Точно те са тези деца, което на въпроса „Какъв ще станеш като пораснеш”, твърдо отговарят лекар или полицай. От тях лъха увереност и самочувствие. Ако погледнете никовете които си избират овните сред тях ще забележите : „неустоимия”, „прекрасната”, „номер едно”, „красавеца”. Всичко говори за престиж, и увереност в това, че никой не по-добър от тях. Добре се чувстват в професията на полицая, на лекаря, на ветеринаря /обичат животните/, зъболекаря и хирурга. Забележителни скулптори и мускулестото им тяло обещава отлична спорта кариера в областта на баскетбола, волейбола и ватербола. От анатомична гледна точка овен се свързва с глава и мозък, кой ли ще се учуди, че световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова е овен.

Зодия Телец.

Банкер, счетоводител, бизнесмен, всичко с материална насоченост. Добрата печалба води до спокоен живот. Биха се отдали на бизнес където ще има бърза възвращаемост на вложените средства. Например ресторантьорството, като можете да сте сигурни, че в менюто наред със „специалитет на главния готвач” ще присъства „изненадата на собственика”. Обичат да си похапват и са отлични кулинари. Не се противят на рутината и еднообразието, харесват стабилността. Могат да се изявят в областта на музиката- телеца е знака на гласовите възможности. Те са добри златари, бижутери, цветари, фермери. Обичат комфорта и касичката на малкия телец, ще е винаги пълна, с годините ще се стреми към натрупване в банковия сейф, и често ще го посещава за да разглежда и подрежда съкровищата си.

Зодия Близнаци
Комуникации, общуване, работа свързана с пътуване. Писател, журналист, репортер, рекламен агент, мениджър, радио журналист. Дар - словото на няколко езика и всичко е в пряка зависимост от планетата Меркурий, която е най-добрия проводник за идеите на този знак. Умствената работа е за предпочитане, идеални писатели умеещи да се изразяват правилно и да си играят с думите- сценаристи, поети, преводачи. Колективен спорт- футбол, там ще има възможност за пряко общуване с противника, съотборника, даже може да размени малко информация за времето със съдията. Издължените форми, както и добре развитите ръце, ключица и рамена ще му помогне да бъде добър и в тенис на маса, бадминтон и бокс. За щанги ще му трябва и тяло на телец.

Зодия Рак
Раците се изявяват като добри държавници и управители . Ценят обучението, изкуствата, но като че ли работа в тесен семеен кръг ще ти удовлетвори в пълна степен. Стабилна връзка със семейството, родината, дома, познатите неща и където и да се намират, винаги се връщат у дома. Родителите са тези които трябва да помогнат на чувствителното си раче да избере професия. То няма намерение да пораства, добре му е у дома, и ще остави решението в ръцете на мама и татко. Добре работят с децата, детски лекари, детски психиатри, акушери, медицински сестри, бавачки. Спорта е задължителен, за да се чувстват защитени- бойни изкуства, а плуването тренира волята.

Зодия Лъв
Мразят еднообразието и монотонността, може да учат, но на всяка цена трябва да са първи. Трябва да е обществено значима и забележима професия, да са аплодирани и да им се оказва внимание. Добри режисьори, артисти, спортисти, дипломати, политици, винаги нагоре по стълбицата. Една жена лъв, може да гради самочувствие и на кариерата на съпруга си. Много им отива да са първи дами, да са министерши и дъщери и съпруги на генерали. Голямата гордост им пречи да участват в колективен спорт. Понеже имат силни ръце и яки мускули, предполагам, че плуване, гребане и тенис ще е най-доброто за тях, разбира се и увенчано със златен медал. Те се целят единствено и само към върха, както не веднъж е казвала и показвала Сесил Каратанчева.

Зодия Дева
Влече ги, учението и всичко е дълбоко обмислено и обикновено избора на професия е доста удачен. Това са работохолиците на зодиака. Може да работят до последна капка сила. Можа да са служители в телекомуникационна компания, да са акушери, лекари, инженери, телефонни техници, енергетици. Могат да работят сами, но и добре се вписват в колектива. Фармацевтика, бърза помощ, медицинска сестра. Възможно е да се насочи към служба в държавната администрация, или да участва в специални групи където ще се взимат важни решения за съдбините на народа. Те виждат нещата в дълбочина и детайлите се оглеждат внимателно. Добре биха са справили като детективи и следователи. Спорта е шахмат и всички игри изискващи, стратегия, нападение, защита, но в никакъв случай хазарт, освен ако Нептун не е в 5-ти дом.

Зодия Везни
Обичат да се усъвършенстват, да се укрие информация е равно на престъпление за тях. Отлични са в правото, съдебната система и следствието. Добре е да учат музика, мода, кино, балет, въобще всички изкуства . Добри декоратори, моделиери, фотомодели, манекени, собственици на студио за красота, антиквари, съдии, юристи. Ще обръщат много внимание на външния си вид, и най-вероятно любимото им място след тежкия ден, ще е фитнес залата. Не са от най-запалените спортисти, но ако ще спортуват то би било добре да е спорт свързан с изкуство, като фигурно пързаляне и балет.

Зодия Скорпион
Ако прояви позитивните качества на своя знак, ще бъде учител за цял живот, ще спомага за трансформацията на света и човека. Баланса на разум и емоция помагат да бъде обективен и да не се влияе от моментни настроения : Моряк, човек управляващ чужди пари, банка, хирург, фризьор, всички професии свързани с преобразуване, трансформация. Акушер - гинеколог /началото/, погребален агент /края/ там където започва и свършва този етап от живота, окултизъм, психология, философия, тайните на живота и смъртта. А не е изключено и поради страхотия глас който имат да се изявят и с музикална кариера. Ако пак потърсим Марс, да тогава със сигурност спорта и спортната злоба няма да са му чужди. Ще обичат рисковите спортове, ще се много издръжливи точно като Евгения Раданова.

Зодия Стрелец
Образованието е път към духовно израстване. Могат да учат право, религия, философия. Добри оратори и организатори. По броя на чуждите езици, може да установите дали човек има Ас, Слънце или Луна или стелиум в стрелец или осезаемо присъствие в 9-ти дом. Професията трябва да е динамична, да се избяга от рутината. Динамиката е тази която ще съхрани интереса на стрелеца. Може да се прояви като блестящ ресторантьор и в същото време да е тесен специалист в областта на леките метали. Политика, икономика, занаятчия, хотелиер, преводач, мисионер, лекар, пътешественик, спортист, ловец, рибар, адвокат, собственик на тото2 и всякакви хазартни игри, свещеник, химик и т.н.
Могат да бъдат велики спортисти, да покорят много върхове. Физиката им е подходяща за лека атлетика, маратон , скок на дължина и троен скок, както и скок на височина и биатлон като Ирина Никулчина, както и за фигурно пързаляне- Албена Денкова.

Зодия Козирог
Два типа са децата козирози. Първия тип- от малки са наясно със това какво искат да се занимават, в каква сфера ще се развият. А другия тип е безпомощност, зависимост от родителите. Ако детето ви е от втория тип, ще трябва да го окуражите и да го насочите вие. Нуждае се от област която е продуктивна, резултатна и сигурна. Не обича големи колективи, това е доста изявен индивидуалист и ще се стреми към кариера която да зависи от самия него. Справя се добре във фермерството, строителството и администрацията, финансите. Ако има управител на 8-ми дом в 12 дом, бих предположила, че ще се изяви в политиката и правото. Все пак всичко зависи от останалите показатели за професия в картата. Не са от най-добрите спортисти, но си има и изключения. Жената козирог е като червеното вино, притежава красота и прекрасен аромат, който с годините я прави още по-красива - Марлене Дитрих. Възможно е и да се появи на кориците на Плейбой. Предполагам, че ще са много добри във автомобилните спортове и колоезденето. Както и биатлона и подобно да стрелците имат много силни крака- Екатерина Дафовска.

Зодия Водолей
Високо отговорни, дисциплинирани, държат на думата си. Добре работят в екип и винаги внасят идеи, нов полъх и творчески поглед. Могат да работят в сферата на образованието, педагогиката, да правят изобретения и рационализации, инженери, работа с новите технологии, компютри, сателити. В дома си задължително трябва да имат кабинет или свое кътче, недокоснато от чужда ръка и поглед. Дайте свобода на този творчески дух и той ще ви смае с чудеса. Ако се увлича от нови технологии със сигурност живота си ще направи поне едно изобретение, пък било и то, само един тирбушон който сам да отваря бутилките. Има усет за цветове и синхронизирането им, може да пробва да рисува върху коприна. Всичко което прави, няма да бъде като другите. Винаги ще е нетрадиционно и изумително новаторско. Може да бъде артист- да лее стъкло, цветно и да го прави на бижута, да прави скулптори- уникати от стъкло. С една ключова дума обобщавам, те са изтъкани от въображение. Ще обичат да пътуват и не предсказуемостта и уникалността, може да ги направи велики като футболист, номер едно на България- Стоичков и младата ни звезда Бербатов.

Зодия Риби
Интуиция и богат вътрешен свят. Не могат да работят със строго работно време, да гонят срокове, справят се отлично с възложените задачи, но следват свой си ритам. И този е знака на хората на изкуствата, в тях блести таланта на музиканти и художници. Добри по-характер, милосърдни и добре работят в медицината, педагогиката. Проявяват интерес към необичайните неща, към чудесата на света, към тайните на Вселената. Имат богати сънища, интересуват се от прераждане, астрология, езотерика. Шестото им чувство ги направлява. Добри танцьори и в музиката умират и се раждат. Може да свирят на китара в своя група, а нощем да имат дежурство в болницата, или да четат книга за сънищата, докато са на риболов.

 
Египетска астрология Астрологията е една тема, която се занимава с влиянието на планетите,...
Как различните зодии приемат мисълта, че са починали Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм...
Хороскоп според деня в който сте родени От дълги времена хората са знаели, че житейският път на един човек се...

Още хороскопи

Реклама