Овен
Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате - тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. Бързо сменява мъжете
Мъжът Овен е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в семейното ложе. Може да бъде любвеобилен и много изобретателен. Той е истински \\\"мачо\\\" и не търпи да го поднасят.
Знаете ли, че: Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от удоволствие.

Телец
Жената Телец са подвластни на планетата Венера и обичат много да флиртуват с представителите на силния пол. Ако се намира в компания с няколко мъже, тя не би пропуснала да изпрати сигнали на всеки един от тях. Загрява бавно, но е упорита и настойчива. Знае какво иска. Жените от тази зодия имат нежна кожа и обичат допира на коприна.
Мъжът Телец е напорист любовник, но може да бъде безкрайно търпелив и грижовен. Много представители на тази зодия започват отрано половия си живот и затова притежават богат опит.
Често обаче са ограничени и тесногръди.
Знаете ли, че: Целувки по шията и дори леко ухапване ще накарат краката на Телеца да омекнат от щастие.

Близнаци
Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. Обича неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.
Мъжът Близнак е най-големият кавалер сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена само и само да бъде с нея.
Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, защото Близнакът е лишен от достатъчно постоянство и задълбоченост. Рядко може да остане верен на една жена за дълго време. Възможно е дори да ви изневерява с вашата приятелка.
Знаете ли, че: Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям ефект го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че така ще подлудите всекиго от тази зодия.

Рак
Жената Рак подобно на морска раковина, ще се свие в черупката си и само най-чувственият и търпелив любовник ще успее да я извади от там. Тя изпитва необходимост от сигурност. Тя е перфектна домакиня и къщовница. Въпреки това, ако намери истинската любов, тази жена ще стане незаменима партньорка за цял живот. Тя не може да се преструва, а на вас пък това няма да ви е нужно.
Мъжът Рак е тайнствен и в същото време грижовен. В началото обаче може да се окаже пълна противоположност на зодиакалната си характеристика. Търси дълготрайна връзка и е склонен да се ожени рано. Не щади усилията си в и владее триковете, които ще ви доставят истинско удоволствие в леглото.
Знаете ли, че: Дългите и страстни целувки карат Раците да изгарят от желание и страст.

Лъв
Жената Лъв винаги е в центъра на вниманието и често е най-ослепителната жена в компанията. Ако ви се удаде да я оплетете в мрежите си, знайте, че може да бъде егоцентрична и прекалено суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа или любовника си.
Като царица на котките Лъвицата е жизнерадостна, силна и много сексапилна. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня. По-скоро е призвана да доставя удоволствие на мъжа.
Мъжът Лъв се нуждае от жените повече, отколкото от храната, водата и въздуха. Иска партньорката му да бъде винаги послушна. За да го накарате да разгърне всичките си способности, не се колебайте да използвате ласки и хвалби.
Знаете ли, че: За да накарате Лъва да мърка от удоволствие, погалете го по линията на гръбначния стълб.

Дева
Жената Дева най-често остава стара мома. Не че не са привлекателни, напротив. Просто имат много високи изисквания към кандидатите си. Налейте на Девата повечко шампанско и няма да сбъркате.
Мъжът Дева е пресметлив е и е най-вълнуващият любовник от всички зодии. Избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Независимо от това може да предпочете филм за възрастни пред насладата „приятно изживяване”.
Знаете ли, че: Ключът към неговата страст е коремът. Просто го погалете, а не го хранете.

Везни
Жената Везни е невероятна и винаги е обкръжена от красиви мъже. За да привлечете вниманието й, трябва да използвате зрелищни примамки. Много си пада по огледални тавани и водни легла. Обича да експериментира.
Мъжът Везни знае как да прелъсти жената с ласки. Отворен е за всякакви нестандартни похвати и непременно държи партньорката му да е доволна. Везните са изключително издръжливи.
Не го припирайте - той иска да се наслади на всеки миг от удоволствието. Но и не чакайте от него да ви бъде верен.
Знаете ли, че: Долната част на гърба е особено чувствителна при представителите на тази зодия.

Скорпион
Жената Скорпион може да ви изтощи, но никога няма да ви омръзне. Сексапилна и доминираща, тя ще иска още и още! Единственият проблем при нея е как да я накарате да спре. Можете на свой риск да я накарате да ревнува, но...
Мъжът Скорпион е най-привлекателния представител на зодиака. Набляга на количеството, а не на качеството. Може да прелъсти няколко жени за една вечер. Много внимавайте с него - този човек е взривоопасен.
Знаете ли, че: Където и да го пипнеш ще му доставиш удоволствие!

Стрелец
Жената Стрелец е огън, обича да флиртува и е невъзможно да бъде вързана само към един мъж. Не очаквайте от нея да ви бъде вярна, но затова пък може да ви достави силно удоволствие и много забавления. Любимото й място за игри е извън дома, като изобщо не се притеснява от съседите или от случайните зяпачи. Тази жена обаче се интересува само от собственото си изживяване и не би могла да се преструва, колкото и да ви се иска.
Мъжът Стрелец е чаровен, жив и остроумен. Много бързо ще ви зарази със своята жизненост. Не трябва обаче да се залъгвате - погледът му похотливо опипва всяка жена наоколо. Да не говорим, че би искал да ги има всичките! Обича да прави любов и иска да сподели удоволствието с колкото се може повече представителки на нежния пол.
Разпалете животинските му страсти, като му се появите по копринени чорапи с жартиери.
Знаете ли, че: Леки целувки по краката и бедрата ще накарат Стрелеца да омекне като желе.

Козирог
Жената Козирог външно е резервирана и скромна, но иначе е способна на много силни страсти и чувства. Тя е като фурия и може да бъде запалена само от една-единствена ласка. С нея използвайте въображението си. Тя обожава нестандартните решения.
Мъжът Козирог е бърз и пъргав и не приема "не" за отговор. Гордее се със своята енергия.
Знаете ли, че: Пръстите на краката и пъпът са "ахилесови пети" на представителите на тази зодия.

Водолей
Жената Водолей мрази да я форсират и  да я третират само като обект. Съумеете ли да я изкушите обаче, внимавайте. Тя може да бъде като необуздано животно с ненаситен апетит.
Тя обича забавленията и смеха. Когато партньорът й е доволен от нея, тя е на седмото небе от щастие.
Мъжът Водолей е одухотворен любовник, който получава истинско удоволствие в леглото само ако се отдаде с цялото си съзнание. Жената, която си има работа с представител на тази зодия, трябва да има живо въображение и неизчерпаема енергия.
Знаете ли, че: Водолеите изпадат в екстаз, ако леко ги масажират по глезените.

Риби
Жената Риби е склонна да се увлича по окултното и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна. Би изпълнила всяко нестандартно желание на партньора си.
Мъжът Риби е свикнал да има тайни любовни авантюри и да изневерява. Той не е идеалният съпруг, особено ако сте ревнива.
Обича да доставя  удоволствие на партньорката си, но иска и на него да му се отдаде заслуженото. Пада си по игрите, цени фантазията и романтичното бельо.
Знаете ли, че: Всяка точка по петите и стъпалата на Рибите е много чувствителна и допирът до нея ги изпълва с желание.

 
Какъв спорт според зодията Зодия Овен Овните трябва да пият много вода. Те се нуждаят от повече от...
Таитянски хороскоп Може да научите нещо повече за себе си или за близките си, ако...
Какъв сте според кръвната си група 0 Тази кръвна група е най-разпространената. Хората с такава кръвна...

Още хороскопи

Новини

Реклама