Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение и влияние в житейския ви път. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година. 

1.
Имате силна воля, разчитате само на себе си, независим сте. Обичате да планирате, но не и да осъществявате. Склонен сте да отлагате нещата за после. Имате остър ум и го използвате повече него, отколкото със сърцето си. Практични идеалисти. Много чувствителни. Имате голяма скрита и неизползвана сила.

2.
Много емоционални и остро чувствителни към всичко, което ви заобикаля. Нервни и разсеяни сте, но лесно се сприятелявате и сте обичани от приятелите си. Жадувате за любов. Избягвайте всичко, което ви потиска. Обичате материалните удобства и комфорта. Имате музикална дарба.
3.
Жизнени сте и бързо се възстановявате след болести. Въображението ви е голямо и можете да превърнете в приказка и най – незначителната случка. Трябва да имате разнообразни интереси и постоянно да сте заети. Чувствата ви са интензивни и крайни, изпадате в емоционални кризи, но въпреки това бързо се съвземате. Обичате големите компании. Ярката ви индивидуалност прави впечатление на околните и това ви харесва. Задоволявате се с малко и използвате оптимално условията.
4.
Обичате природата, дома, семейството. Много добре би ви вървяло в строителство, текстил, земеделие. Трябва да се занимавате с музика, живопис или скулптура. Доста консервативни сте във възгледите си и сте склонни да ги налагате на другите. Страдате от своята влюбчива натура, защото силната ви самодисциплина не ви позволява да изразите любовта, която изпитвате, или да получите онази, която ви е нужна. Вие сте неуморим работник и карате другите да работят като вас. Веселете се повече.

5. 
Вие много лесно се приспособявате. Добър помощник сте и самохвалко. Имате силно въображение, богат ум и сте разностранно надарен. Искате всичко да стане на момента. Обичате живота и често променяте настроенията си. Бихте имали успехи в химията, минното дело и правото. Имате хубав глас.
6.
Любовта е главният мотив на вашата природа. Вие копнеете за похвали и мразите критиката. Търсите компания и изливате чувствата си върху някой човек, докато трае привързаността ви към него. Но тъй като винаги преследвате своя идеал, а рядко го намирате, опитвате отново и отново, така че може дори да си спечелите репутацията на леконравен. Обичате децата, но не е задължително да имате собствени, за да сте щастлив. Умен сте, имате чудесни имитаторски способности и е възможно да успеете на сцената. В бизнеса с лекота привличате пари и подкрепа за начинанията си. Имате литературни и артистични заложби.
7.
Имате остър ум и сте способни на задълбочен анализ. Никога не бива да се да играете на комар. Не приемайте съвети, противоречащи на собствената ви интуиция, която е много силна. Трябва да чакате, а не да търсите. Притежавате бистър разсъдък в паричните въпроси и бихте успели като банкери. Категорични сте в мнението си и не обичате да го променяте. Когато е възможно, излизайте извън града за почивка, размисъл и отпускане. Част от деня прекарвайте сами.
8.
Вие сте творчески и продуктивни натури и трябва да изберете кариера, която се занимава с въпроси от обществен интерес. Не бива да влизате в съдружия, по-добре е сам да ръководите свой бизнес. Бихте имали успех в банковото дело и транспорта или като шеф на фирма. Винаги трябва да сте честни и последователни, за да имате постоянен успех. Склонни сте да правите зашеметяващи жестове, да давате големи суми на различни организации, да бъдете ценен в изкуството. Обичате да се показвате. Високо цените семейството си.
9.
Отличавате се с остроумие. Привлича ви метафизиката, обичате да я свързвате със световните проблеми. Можете да успеете в почти всяка артистична професия –  писателството, учителствуването, правото или издателската дейност са за вас. Емоционални сте и със силна воля. Принадлежите на света и рядко можете да имате спокоен личен живот. Ще предприемете дълги пътешествия и ще преживеете много промени.
10.
Вие се интересувате от всичко, тъй като сте способни да вършите много неща наведнъж. Понякога сте склонни да се чувствате изолирани и онеправдани, защото мнозина зависят от вас, но малцина ви помагат. Имате чудесен ум и силна воля, отнасяте се ревниво към приятелите. Вие сте незаменим в начинания, в които вярвате. Имате много творчески таланти, но принадлежите по-скоро на търговския свят. Много сте гостоприемни, но не сте добър домакини. Жизнени сте и лесно се възстановявате след физически и психически болести.
11.
Отличавате се с решителност и постоянство, но желанията и амбициите ви са колебливи. Имате склонност към драматизиране и в мислите, и в действията си. Имате бързи реакции. Трябва да внимавате интелектът ви да не удави интуицията. Любовта и чувствата ви са доста крайни. Трябва да пазите здравето и нервите си и постоянно да се борите против опитите за нарушаване на душевното ви равновесие.
12.
Вие сте неотразими, магнетични, с богато въображение, много убедителни в спора и прекрасни оратори. Обичате живота и динамиката. Имате добре уравновесен ум. Бихте били прекрасен адвокат или актьор. Обичате също чертането и можете да станете прекрасен архитект. Склонни сте към флиртове и любовни приключения. Завършвайте започнатото.
13.
Това е число на противоречия и затруднения. Вие сте чувствителни и одухотворени, страдате от обкръжението си и сте обекти на скандали. Имате добър ум и упорита воля. Много сте влюбчиви, но рядко го показвате, изживявате нещата мълчаливо. Често не ви разбират, смятат ви за прекалено темпераментни и понякога неразумни. Склонни сте да бъдете диктатори, но сте прекрасни ръководители. Най – подходящи поприща за вас са недвижимите имоти, минното дело, геологията. Домът е от жизнено значение за вашето щастие.
14.
Вие сте много разностранни и двойствени, надарени с разсъдлив и проницателен ум. Родни комарджии сте и имате късмет. Не сте много артистичен по природа, но се нуждаете от някаква форма на израз в изкуството за развлечение. Трябва да постъпите в някое процъфтяващо предприятие. Много сте емоционални, винаги могат да ви спечелят, използвайки чувствата и пристрастията ви. Вие сте мост между физическия и духовния свят и имате големи съзидателни или разрушителни сили.
15.
Имате много дарби и трябва да ги развиете чрез упорити упражнения. Привличате към себе си приятели, подаръци, късмет. Способни сте на саможертва и бихте служили безкористно на една справедлива кауза или на приятел. Подчинявате се на по-силен характер. Имате склонност към кариера на адвокат, лекар, дипломат или политик.

16. 
Поддавате се на нервност и понякога ви смятат за раздразнителни. Склонни сте да си създавате усложнения и да предизвиквате клюки, а после страдате от последствията. Нерядко се държите отчуждено, но всъщност се стремите към дом и любов. Ако изберете изкуството или литературата като професия, трябва да имате и някой практичен интерес, чрез който да приложите своя трезв ум и аналитичност. Не обичате да ви се месят в плановете, макар че не сте агресивен. Искате внимание, но не правите усилия да го спечелите.
17.
Вие сте много верни на своите идеи и рядко възприемате чужди. Имате отлични шансове в банковото дело и финансите, можете да пазите и да управлявате интересите на другите с много голям успех. Трябва да ръководите сам собственото си предприятие, не бива да работите със съдружници или партньори. Други сфери, в които бихте могли да се изявите, са селското стопанство, мините и петролодобивът.
18.
В живота ви ще има много промени, активност и пътувания. От вас се очакват големи неща. Не обичате да искате съвети, а и рядко се нуждаете от тях. Имате афинитет към правото, политиката или религията. Незаменим сте навсякъде, където е необходима способна администрация. Бихте станали прекрасни драматични критици или писатели, а също и добри оратори.
19.
Вие сте логични, постоянни, сигурни, практични, артистични и универсални. Трябва да отстоявате независимостта си и да превъзмогвате ограниченията. Можете да се издигате до големи висоти или да паднете в дълбока бездна - и в бизнеса, и в чувствата. Не обичате общоприетите норми и не им се подчинявате в личния си живот. Можете да успеете в много неща, главно в правото, музиката или като лекар. От вас би излязъл и прекрасни политици, защото имате дълбоко чувство за отговорност. Изпитвате отвращение от посредствеността. Обичате промените и разнообразието и често сменяте обстановката.
20.
Най-добрата среда за вас е в някоя малка фирма. Не сте склонни да се разгръщате в сложни и големи сфери на дейност с голяма отговорност. От вас може да стане добър политик. Вие сте любвеобилни хора. Подходящи сте за работа в сферата на недвижимите имоти и в стопанското право, където вниманието ви към детайлите ще бъде много ценно. Способни сте да трупате знания и обичате образованието. Силно сте привързан към природата, дома, семейството и приятелите си. Обичате да помагате, но не с физически труд.

21. 
Вие сте магнетични и музикални, имате хубав глас и вкус, обичате красотата, изкуството и танца. Но и много нервни натури. Вие сте по-скоро съзерцателни, отколкото активни в любовта.  Вие сте добър приятел, но не и съпруг/ а, защото сте склонни към подозрителност поради буйното си въображение. Бихте имали успехи в културата и образованието.
22.
Вие сте прекалено активни хора и имате нужда от много почивка и уединение, за да намерите и опазите душевното си равновесие. Много сте интуитивни и можете да разчитате на първите си впечатления и усещания. Бихте станали добър юрисконсулт на фирма, минен инженер, геолог. Можете да търгувате със земя. Избягвайте хазарта.

23. 
Вие умеете да съчувствате и разбирате  хората. Имате практичен ум. Притежавате изключителни способности за диагностициране, затова бихте имали голям успех като лекар. Имате афинитет към точните науки. Прекалено сте прагматични, за да успеете в изкуството. Сами се справяте чудесно. Известни сте и обичате контактите с обществото.

24. 
Много активни личности, но може и да страдате заради прахосаната енергия. Не бива да се оттегляте от бизнеса, но същевременно продължавайте да разширявате сферата на дейността си. Вие сте силно свързани с изкуството. Имате значителен талант за сцената. Но бихте имали и финансов успех като банкер, търговец или предприемач. Практичен сте. Често преувеличавате радостите и скърбите си. Избягвайте чувството на потиснатост, ревността и тревогите.
25.
По природа сте интуитивна натура, имате силна склонност към окултизъм. Прикривате истинските си чувства. Имате талант в изобразителното изкуство. Можете да успеете и в търговията. Научете се да се концентрирате и дисциплинирайте ума си - той не бива да се влияе толкова от чувствата ви.

26. 
При вас всяко нещо влиза в практическа употреба. Живеете с миналото и пропускате настоящето и бъдещето. Започвате различни неща, но ви е трудно да ги довършите. Трябва да си изберете артистична професия, но не и музиката. Можете да се издигнете до висок пост. Бихте имали успех в политиката и дипломацията. Родени сте за семеен живот, обичате дом, деца и трябва да се ожените рано. Не държите на физическите удобства и сте много щедър към другите.
27.
Вие сте силни, мълчаливи, но и избухливи. Роден сте за водач и не можете да бъдете в подчинено положение. Бихте станали добър адвокат, голям дипломат или търговец. Горещи сте в чувствата си и сте прекалено привързани към семейството си. Вие сте разностранна и артистична натура. Можете да бъдете журналисти, писатели или учители, защото имате всички необходими качества за литературни успехи.
28.
Вие сте хора със силна воля, верни, постоянни и изпълни с любов. Способни сте да престъпите всички условности заради любовта си. Имате качества да станете добър архитект, инженер, учител или адвокат. Искате да превъзхождате другите с цената на всичко. Трябва да се преборите с мързела си, защото има опасност той да ви изиграе. Вие сте склонни да преувеличавате всичко. Обичате свободата и страдате от наложените ви ограничения.

29. 
Способни сте да поведе другите към забележителни резултати. С лекота разрешавате трудовите проблеми. Крайни сте във всичко, всеотдайни в любовта, ту мрачни и потиснати, ту пияни от радост. Контролирайте нервите си. Настроенията ви често се сменят, затова трябва да имате сериозна работа, която да ви поддържа уравновесени и спокойни.
30.
Вие преливате от жизненост. Доста сте нервни. Винаги се смятате за прави в заключенията си, но в действителност имате слаби познания, повече разчитате на въображение и интуиция. Би трябвало да се стремите непрекъснато да попълвате знанията си. Чудесни компаньони сте, ставате за учители или служители в социалната сфера. Лоялен сте. Искате признание.
31.
Имате качества на добри търговци, декоратори или химици. Обичате да пътувате и не ви харесва да живеете сам. Никога не забравяте стореното ви добро, но и нанесените ви обиди. Харчите и не спестявате.

 
Характерът на зодиакалните знаци Рак Раците са домошари и обичат семейният уют. Те са добри приятели и...
Професия, спорт и образование Професионалната реализация интересува всеки човек. Понякога от липса...
Подаръци според зодията ОВЕН. "С рогата напред!" е девизът на тази зодия. Милите овнета...

Още хороскопи

Реклама