0
Тази кръвна група е най-разпространената. Хората с такава кръвна група са екстроверти натури. Интересуват се повече от другите отколкото от себе си. Трудно живеят в самота и имат безброй познати. Доста общителни натури. Амбициозни и настъпателни. Добре работят в колектив и спазват йерархичните отношения и реда. Проницателни и умни са, не обичат подробностите и детайлите. Груби по природа, авторитарен тип. Влияят изключително много на околните, без да го признават. Знаят какво искат, но са и много горделиви. Знаят да управляват, силни са в сделките и умеят да слушат останалите. Подходящи професии за тях са: шефове, бизнесмени, финансисти, политици, продавачи, спортисти.

А
Такива хора налагат законите.  Изпълнени с любов към реда, хармонията и хората. Старателни, внимателни и изпипват детайлите. Спазват правилата, владеят емоциите си. Докачливи, но пресметливи са, което ги прави злопаметни. Това са идеални служители – работливи, перфекционисти, много грижовни и точни. Добри родители са. Ако трябва да избера професия най-подходящи за тях са: чиновник, готвач, банкер, счетоводител, хотелиер, икономист, търговец, продавач.

Б
Не обичат законите и правилата. Приспособяват се към околните чрез чара си, фантазията и силната си любов към живота. Не понасят ограниченията и лесно могат да се познаят по индивидуализма си. Надарени са с интуиция и са способни на дълбок и безпогрешен анализ. Талантливи, гъвкави, практични. Трудно можете обаче да им се доверите, защото са безотговорни, непредвидими и недисциплинирани. Подходящи професии са: художник, занаятчия, журналист, психиатър, детектив, специалист в областта на човешките взаимоотношения.

АБ
Най-рядко срещаната кръвна група. Сред тях има много религиозни и духовни лидери. Чувствителни, приспособими, дипломатични и умеят да се сближават с околните. Искрени, не понасят погазването на човешкото достойнство на цената на всичко. Активни са и не зачитат стойността на парите. Великолепни организатори. Притежават силно чувство за социална справедливост, разсъдливост и миролюбивост. В действията си обаче са бавни, недисциплинирани, докачливи. Характерни професии за тях са: адвокат, певец, актьор, човек на изкуството, преподавател, социален работник.

 
Лунните възли Лунните възли са изобразени като подкова. Подковата е открита на...
Значението на цветовете за зодиака Във всеки цвят на отделната зодия има вграден смисъл в символични...
Чакрите Има 7 чакри: I чакра:Муладхара Първата чакра е разположена под...

Още хороскопи

Реклама