0
Тази кръвна група е най-разпространената. Хората с такава кръвна група са екстроверти натури. Интересуват се повече от другите отколкото от себе си. Трудно живеят в самота и имат безброй познати. Доста общителни натури. Амбициозни и настъпателни. Добре работят в колектив и спазват йерархичните отношения и реда. Проницателни и умни са, не обичат подробностите и детайлите. Груби по природа, авторитарен тип. Влияят изключително много на околните, без да го признават. Знаят какво искат, но са и много горделиви. Знаят да управляват, силни са в сделките и умеят да слушат останалите. Подходящи професии за тях са: шефове, бизнесмени, финансисти, политици, продавачи, спортисти.

А
Такива хора налагат законите.  Изпълнени с любов към реда, хармонията и хората. Старателни, внимателни и изпипват детайлите. Спазват правилата, владеят емоциите си. Докачливи, но пресметливи са, което ги прави злопаметни. Това са идеални служители – работливи, перфекционисти, много грижовни и точни. Добри родители са. Ако трябва да избера професия най-подходящи за тях са: чиновник, готвач, банкер, счетоводител, хотелиер, икономист, търговец, продавач.

Б
Не обичат законите и правилата. Приспособяват се към околните чрез чара си, фантазията и силната си любов към живота. Не понасят ограниченията и лесно могат да се познаят по индивидуализма си. Надарени са с интуиция и са способни на дълбок и безпогрешен анализ. Талантливи, гъвкави, практични. Трудно можете обаче да им се доверите, защото са безотговорни, непредвидими и недисциплинирани. Подходящи професии са: художник, занаятчия, журналист, психиатър, детектив, специалист в областта на човешките взаимоотношения.

АБ
Най-рядко срещаната кръвна група. Сред тях има много религиозни и духовни лидери. Чувствителни, приспособими, дипломатични и умеят да се сближават с околните. Искрени, не понасят погазването на човешкото достойнство на цената на всичко. Активни са и не зачитат стойността на парите. Великолепни организатори. Притежават силно чувство за социална справедливост, разсъдливост и миролюбивост. В действията си обаче са бавни, недисциплинирани, докачливи. Характерни професии за тях са: адвокат, певец, актьор, човек на изкуството, преподавател, социален работник.

 
Хороскоп според деня в който сте родени От дълги времена хората са знаели, че житейският път на един човек се...
Таитянски хороскоп Може да научите нещо повече за себе си или за близките си, ако...
Молитва според зодията Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ...

Още хороскопи

Реклама