1. Хората, които имат силен характер слагат ръце в джобовете и само палците остават навън. А пък когато по същия начин слагат ръце в задните си джобове, искат да скрият амбициите си. Ако жена направи такъв жест, това означава, че тя е самостоятелна и решителна личност. Човек, който слага в джобовете си само палците, е колеблив характер.
2. Преплетените пръсти и допрените длани пред тялото са жест, означава враждебност. Колкото по-високо са вдигнатите преплетените пръсти, толкова по-малко вашия събеседник е съгласен с вас.
3. Почесването по врата е признак на недоволство. Когато някой си потупва врата с длани или го поглажда – лъже или е злобен човек. Ако лъже, той си гледа същевременно и обувките.

4. Кръстосаните крака означат голяма плахост. Този жест е типичен за жените. Ако промени позата си, значи сте го/ я убедили в нещо.
5. Прикритите уста с ръка означават лъжлива същност.
6. Пръстите в устата, цигара или химикалка са липса на самочувствие. Разговорът с такъв човек трябва да се води спокойно, бавно и разумно.
7. Кръстосаните ръце и крака означават недоверие. Вашият събеседник не вярва в това, което му казвате.
8. Ако си държи ръцете пред тялото, това е отбранителен жест. Ако по време на разговор човекът си сменя позата, значи сте спечелили симпатиите му.
9. Ако трима или четирима души, здрависвайки се, си подадат ръка един на друг накръст – ще има сватба.
10.Ако някой дава на пръстен, не трябва да го дава от ръка в ръка на отсрещната личност, а да го остави някъде, откъдето другият може да го вземе – иначе ще се скарат.
11. Ако човек хълца, значи някой го споменава.
12. Ако не можете да намерите нещо, завържете крака на масата с кърпа и кажете: “ Поиграй си и пак го върни, Дяволче”.
13. Ако на прозореца е застанала сврака, значи скоро ще пристигнат гости. Ако пък в къщата има болен, то той скоро ще оздравее.
14. Ако по тялото на човек има бенки, например по гърба, то на него му е писано да бъде щастлив.
15. Ако двама души кажат едновременно една и съща дума, значи скоро ще дойдат гости.
16. Ако човек го объркат за някой друг, значи скоро ще получи нещо.
17. Ако от масата падне вилица или лъжица – ще дойде жена. Ако падне нож – ще дойде мъж.
18. Ако човекът, когото чакате за обяд закъснява, трябва да тръснете няколко пъти покривката на масата и той непременно ще дойде.
19. Ако някой дава на другиго игла, трябва лекичко да го убоде, за да не се скарат.
20. Ако отиваш някъде на гости, трябва преди тръгване да поседнеш вкъщи малко, за да те посрещнат добре.
21. Ако прекъснеш четенето на книга, не трябва да я оставяш отворена, защото дяволът ще я чете и ти ще забравиш всичко прочетено.
22. Ако кихнеш, значи някой говори за теб. За да разбереш кой е, трябва да ти кажат едно трицифрено число – събираш трите цифри и полученото число е номерът на буквата в азбуката, а това е буквата на този, който говори за теб. Например: казват ти числото 123. Значи 1 + 2 + 3 = 6. Буквата е Е.

 
Лунните възли Лунните възли са изобразени като подкова. Подковата е открита на...
Бизнес нумерология Нумерологията е неразделна част от астрологията от древността. Това е...
Нумерология. Число на експресивността и подбор на партньора Числото на експресивността се изчислява само по дата и месец на...

Още хороскопи

Реклама