Седмичен хороскоп

Подробен хороскоп | Класически хороскоп

Овен
Седмицата носи проблеми и притеснения свързани с дете или внуче. Може да ви се наложи да се погрижите за здравословен проблем на дете или млад човек от семейството ви.
Неочаквани събития свързани с учение или кариера за вас или за близък роднина.
Възможно е начало на съвместен семеен проект, бизнес, инвестиция.
Ще очаквате посещение или среща с приятели.
Седмица, която мнозина ще запомнят с първа романтична среща.

Телец
Седмица, в която младите мъже ще успеят да сложат край на серизен проблем/неприятност с голяма доза късмет или шанс. Възникват нови обстоятелства в живота ви, които ще изискат нагласа за различни действия и решения.
Седмица, която ще бъде запомнена с една придобивка или разрешаване на проблем от имуществен/имотен характер.
Получаване на подарък или изненадващ жест.
Покана за пътуване, което може да се реализира до края на този месец.
Новина от път, която ще получите със закъснение.

Близнаци
Основните ви конфликти, притеснения и затруднения през тази седмица ще бъдат свързани с пари. Възможно е да имате очаквания, които няма да се реализират и това да ви създаде дискомфорт.
Ще получите обещание или надежда за връщане на заем или изплащане на дължима сума, което няма да се развие по очаквания за вас начин.
При младите жени ще има завръщане към реалността по отношение на една надежда, мечта или връзка. По неочакван за вас начин ще разберете неща, които ще ви покажат заблудата, в която сте изпаднали.

Рак
Интересни емоционални вълнения очакват жените Рак през тази седмица. Определено ще има развитие на интимни или семейни връзки, които са имали затруднения досега.
Нова любов, нова връзка или начало на романтична кореспонденция.
Мъжете над 35 години постепенно излизат от едно затруднение, което е донесло доста стрес през последния месец и сега ще имат повод за радост. Събиране в тесен приятелски или семеен кръг.
Новина от кратък път ще ви накара да и отделите доста време за размисъл. Вероятно тя ще ви донесе идея за нещо, което ще можете да направите с малко средства или в кратък срок и ще е нещо добро за вас и за семейството ви.

Лъв
Успешна седмица могат да очакват мъжете Лъв над 35 години. Ще имате различни възможности, включително и като придобивки в материален план. Помощ от непознати хора или неочаквана помощ/подкрепа.
Радостна новина от любим човек, с когото сте разделени в момента поради работа в друго населено място или пътуване.
Нова връзка или ново романтично запознанство.
Може да правите планове и да ги реализирате стъпка по стъпка с цел повишване на доходите ви за в бъдеще или инвестиране в нов бизнес или друга важен за семейството ви проект.

Дева
Седмица, в която ще се освободите от една голяма тревога, поради възникването на нови щастливи за вас обстоятелства.
Възможно е успокоение по здравословен проблем, който е създал паника в семейството през изминалата седмица.
Благоприятно време за разрешаване на финансови проблеми, недоразумения, плащания и други за младите мъже Дева.
Получаване на пари от страна на мъж или чрез роднина по мъжка линия.
През тази седмица може да се очаква непланирано, неочаквано пътуване/излизане от дома ви.
Новини от път, които носят изненада/промяна във важни за вас очаквания.

Везни
През тази седмица ще има едно преосмисляне/преподреждане на приятелски връзки и познанства за младите дами Везни. Различни събития и нови обстоятелства ще ви накарат да направите преоценка на връзките си.
Жените над 35 години в желанието си да си създадат радост или да зарадват друг близък/любим човек ще създадат една неприятна ситуация, от която ще се получат точно обратните емоции и резултати.
Конфликтите в дома ви тази седмица не бива да преминават границите на един разумен спор или добре обосновани обвинения/несъгласия. Може да постигнете успех в една такава ситуация, но само с дипломатичност и запазване на добрия тон.

Скорпион
Трудна седмица. Ще се осети основно на работното ви място. Ще има хора, които ще ви нараняват умишлено или не с думи и коментари. Това може да предизвика вземане на важно и кардинално решение за вас. В дома ви се усеща тегота от преживяно преди месеци или седмици неприятно събитие. Търсете начин да възстановите свежата атмосфера в дома си. Дете/млад човек, който не живее с вас се бори с проблеми или неприятности създадени от собствена грешка и поради тази причина не споделя с вас, не търси помощ или съвет. Опитайте се да разберете нентрапчиво какво се случва там.

Стрелец
Седмицата ще даде нови надежди на младите мъже, при които ще възникнат възможности за нова/допълнителна работа, образование и други шансове за професионално развитие.
Финансово ще имате известни притеснения, които ще отшумят бързо. Налага се по-добра преценка на разходите и по-разумно използване на средставата, с които разполагате.
Среща или събиране с приятели, което ще ви донесе много приятни емоции. Възможно е да има и конкретен повод за това, като рожден ден, имен ден или друг празник.

Козирог
Битови проблеми в дома или на работното ви място, които не можете да отлагате. Отделете нужното време, намерете необходимата помощ и разрешете проблемите преди да са станали по-сериозни.
Мъжете над 35 години ще усетят неудовлетворение от живота си от началото на тази година досега, като развитие и постигнати резултати. Ще отделите време за размисъл, макар че по-скоро се нуждаете от по-голяма активност и амбиция в действията си.
Парични постъпления за младите жени Козирог.
Получаване на пари от жена. Възможно е успешно приключване на дело или спор от финансов характер.

Водолей
Трудна седмица. Винаги ще има някакво напрежение, неяснота или безпокойство около вас. Все ще очаквате новина, с идеята да ви успокои или зарадва за нещо, но дори и да дойде пак ще сте склонни да се съмнявате в нещо.
Сънища свързани с починал роднина, които носят интересни/важни послания.
Време за помен/панахида на роднина/приятел, посещение на църква/молитви/медитация.
Радостни събития, интересно движение в живота на дете/внуче или друг млад човек около вас. Ще следите с радост и известно нетърпение, това което се случва там.

Риби
Конфликт в дома ви свързан с хора или събития, които се случват в друг град/държава.
Едно предстоящо пътуване ще създаде напрежение в дома ви.
Неочакван късмет/шанс за нещо, което ще изиска бързи реакции, но и време за размисъл как най-добре да се използва създалата се ситуация.
Печалба или шанс за благоприятна промяна.
Дамите над 35 години ще трябва да приемат окончателно една раздяла в живота си: с хора, работа, надежди, мечти и др. Пред вас постепенно се отваря вратата на новото, което определено ще е и по-доброто. не се страхувайте от светлината и новите неща в живота си.

astro.velida.net

 
Каквато зодията, такъв и началникът Не противоречете на Овена Ако началникът ви е Овен, егото му е...
Избери си цвят и виж кой е твоят тип мъж Тази интересна игра с цветове ще ти помогне да разбереш по-точно...
Любовници според зодията Овен Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче...

Още хороскопи

Реклама