Фолклорни начини за предпазване срещу урочасване

Забелязали ли сте, че когато влязат лоши хора в дома ви започват да се случват неприятни неща, умишлено или без да искат те ви урочасват, като пренасят върху вас негативната си енергия.
За да се изчистите от тази лоша енергия трябва да знаете някои друг ритуал. Има доста такива:

Вид 1
Запалете една свещ и с нея направете три пъти движения като описвате Христовият кръст във всеки ъгъл на стаята, в която е бил лошият гост. След което повторете ритуалът и на входната ви врата.

Вид 2
Сварете чай от мента. Разредете отварата в 6 или 7 литра вода и избършете пода на стаята, в която е бил лошият гост, като най – старателно избършете антрето на дома ви.

Вид 3
Затворете очи и с много бавни въртеливи движения по часовниковата стрелка направете 21 пълни кръга като на всеки кръг докосвате челото си. След като свършите с тях трябва да изречете следното: Освободих се от уроки. Напълно се освободих от уроки. Завинаги се освободих от уроки.

Вид 4
Ако пък знаете, че ви предстои среща с лош човек има начин да се предпазите предварително. Как? Сядате със събрани крака и ръце и мислено създавате непробиваем щит около себе си от негативната енергия.

Вид 5
Огънят е известен от древността като едно от най – мощните средства за пречистване от лоша енергия или уроки. Запалете свещ и седнете пред нея, трябва да сте напълно спокойни и емоционално изчистени. Погледът ви да е само в пламъкът, след което сложете някакво сухо клонче в него, което е антипод на лошият човек, който вие предал негативната енергия. След това трябва да постоите докато напълно изгори клончето.

Вид 6
Водата е пречистващата сила на света. Ако сте почувствали, че сте урочасани, веднага вземете душ, който да отмие в преносен смисъл лошата енергия, той трябва да е студен.
Друго, което можете да направите е да намокрите някаква кърпа, да я усучете и да я прекарате през входната врата три пъти в полукръгове.

 
Гадаене с жълъди Едно необичайно гадаене, но ако имате желание вижте какво ще ви донесе...
Гадание за бъдещ съпруг Използвало се е от древните славяни за това да видят младите момичета...
Поверия за сватбата 1. Ако по време на сватбата завали дъжд или сняг това е добра поличба,...

Още хороскопи

Реклама