От начало ще приведем начините за гадаене, те са четири, а в края – тълкувание за значението на картите. Например, избрали  сте първото гадаене. Наредете картите по първото гадаене, а отговора от подреждането ще гледате и определите според значението на картите и връзката им.

Първо гадаене

Вземете предварително разсеченото тесте карти, раздавайте с лявата ръка към себе си и разположете картите ветрилообразно с цвета нагоре, замисляйки си нещо. Изтегляйте по карта и гледайте в тълкувателя отговора. Изтеглете всичко девет карти.

Второ гадаене

Вземете разсечено тесте карти и раздавайте с лявата ръка към себе си. Изтеглете от тестето карта и в зависимост от цвета й изберете от същия цвят поп или дама (гледайки на кого гадаете, мъж или жена). Този поп или дама поставяте в средата на масата и го заобикаляте с карти, броейки през шест на седмата, числото 10. След това гадаещия по тълкувателя определя съдбата на замисленото.

Трето гадаене

Вземате разсечено тесте с карти и раздавате с лявата ръка към себе си. След това гадаещия, замисляйки на попа или дамата от всеки цвят, нарежда картите в четири реда. В ред трябва да има девет карти. Картите, намиращи се върху замислената особа (поп или дама), определят какво ще се случи с тях.

Четвърто гадаене

Вземате разсечено тесте с карти и сваляйте на масата карта след карта, произнасяйки на глас в следващия ред: шестица, седмица, осмица и т.н. до асо. Картите, които съвпадат с произнесените думи (т.е. при думата “шестица” изтегляте “шестица”), се поставят на страни. Това се прави три пъти и картите, отделени, се нареждат в ред. По тълкувателя се определя съдбата им. / chudesa.net

 
Гадания за чипоносите Чипоносковците са големи скъперници. Обичат властта и парите. Обичат...
Видове гадаене Алюромантия - котките като знаци за добър или лош късмет. ...
Кихане - гадаене В зависимост от часа в който се кихнеш, може да разбереш какво ще ти се...

Още хороскопи

Реклама