Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


Ето как да направите любовна магия по стар български обичай. Използва се ябълка – плодът символ на любовта. Ако сте влюбени в човек, който не споделя вашите чувства откъснете зелена ябълка, разрежете я на две еднакви парчета, отстранете вътрешността (семките). На лист напишете името на човека, обект на вашите чувства, след което сгънете листчето и го поставете в средата на ябълката в дупката, образувана при отстраняването на семките.

Вземете голяма игла, нанижете червен конец, след което пришийте двете половини (листчето остава вътре). Оставете ябълката да престои така поне една нощ, след което отрежете малко парче от нея и натрийте ръцете си с него. Направете всичко възможно след това да се ръкувате или да докоснете човекът, обект на чувствата ви. Вижте и един друг популярен вариант:

Любовна магия

Вземете дюля, отидете до дома на човека, който обичате и я скрийте, така че да престои в близост до дома една нощ без да я намери някой. На следващия ден я вземете, срежете я на две части, отстранете вътрешното и го завържете в бяло парче плат. Двете половини на дюлята намажете с мед, изяжте ги и кажете: „Така както се наслаждавам на този плод, да се насладя и на любовта”. Вързопчето с вътрешността на плода хвърлете в течаща вода, за да ви върви като по вода. / horoskopbg.com

 
Поверия за сватбата 1. Ако по време на сватбата завали дъжд или сняг това е добра поличба,...
Кихане - гадаене В зависимост от часа в който се кихнеш, може да разбереш какво ще ти се...
Защита от магии Има доста ритуали за защита от магии и от проклятия и черни магии. Но,...

Още хороскопи

Реклама