За целта се събират рожденната дата и месец и към тях се прибавя универсалното число на конкретната година.

За 2001 година универсалното число е: 2 + 0 + 0 + 1 = 3 
Сборът се редуцира до едноцифрено число. Изключениe правят царските числа 11 и 22, които остават така без редуциране.

Пример: Ако сте родени на 11 юни, то Вашата лична година се изчислява така:

3 + 11 + 6 = 20 -> 2 + 0 = 2
число на 2001 г. ден месец редуцира се до едноцифрено число

Таблица на личните години

Избери числото което си изчислил:

1.Започва нещо ново, дава ви се огромен шанс. Това е изключително силна и приливна година. Бъдете смели и находчиви, не отстъпвайте от замисли и цели, а действайте и рискувайте - ще бъдете богато възнаградени. Бъдете верни на себе си, зачитайте околните, не се отклонявайте от пътя си поради някакви причини. В никакъв случай не допускайте през годината мързелуване. Напротив, точно сега е моментът да сеете и засаждате това, което ще берете в продължение на 9 години. Сега е и време за някаква сериозна промяна, нещо грандиозно и разтърсващо живота ви из основи. Винаги се вслушвайте във вътрешния си глас и никога не се предоверявайте другиму.
РАБОТА:Начинанията могат да станат факт през лятото. Промени, промоция, колективна дейност, стабилност, просперитет.
ПАРИ: Получават се само с работа и сделки. Вероятни са дългосрочни инвестиции.
ЗДРАВЕ: Силна и стабилна енергия. Внимавайте за артериите, кръвното налягане (високо или ниско), сърцето, очите, носа, ушите, езика, гърлото. Опасности от простуди, хрема, синузит, мигрена.
ЕМОЦИИ: Склонност към диктатура, заповедничество в дома и с партньора, леко захладняване на семейни отношения, предприемчив дух. Има голям шанс да срещнете голямата любов, но още отсега мислете как да я задържите.

2. Тази година няма да бъде действена за вас. Сега е моментът да покълне семето, посято миналата година. Трябва да сте спокойни, разсъдливи, възприемчиви и твърде внимателни във всяко действие и постъпка. Наложете си при контакти и общуване да сте учтиви, приятни и неподкупни. Дръжте ума си винаги "включен". Акумулирайте старите си знания и се постарайте да научите максимално нови неща, които да ви помогнат за постигането на набелязаните цели. Ще имате неминуемо шансове за реализиране на желанията, но не прибързвайте, а изчакайте всичко да се уреди от само себе си. Не бъдете прекалено чувствителни и уважавайте околните. През годината е добре да изчаквате и е възможен неголям отлив от постигнатото досега.
РАБОТА: Внимавайте, бъдете търпеливи. Може да постигнете равновесие в дейността си, но също да прекратите договори и сделки. Вероятна е промяна от всякакво естество.
ПАРИ: Ще дойдат от работа и от търпението ви. Сега е време за спестяване и пълен контрол. Възможна е загуба поради предоверяване. Можете да направите разходи поради увеличаване на жизненото ниво, комфорта и безопасността ви.
ЗДРАВЕ: Променливо и нестабилно, борете се със стреса, паниката и безпокойстото. Проблеми със стомах, нерви, бъбреци, полови органи.
ЕМОЦИИ: Отношенията с жените ще имат по-ясен характер, но под въпрос ще е бракът ви. Възможно е неразбирателство, прераснало в конфликт, скъсване на връзки. Самотните могат да открият сродна душа. Раздвоеност на емоции и чувства, изневяра.

3. Годината е приливна за вас. Животът ще ви покаже, че има за какво да радвате и на кого. През цялото време край вас ще има много приятели, ще цари радост, оптимизъм и приятно оживление. Добре е да се отдадете повече на удоволствия и завладяване на околните, защото няма да сте много натоварени с отговорности и задачи. Винаги помнете, че е по-добре да завършите едно нещо, отколкото да работите по няколко едновременно или преди да започнете друга работа. Не бъдете своенравни и повърхностни. Нещо съдбовно, започнато преди 2 години, може да даде първите плодове. Дайте възможност на близките си да ви се порадват и обичат.
РАБОТА: Силен импулс и желание за качествена работа. Постигане на благоденствие. Успехи в търговия и инвестиране. Сега е моментът за разширяване и нови вложения. Добри действия и на полето на културата и на производството.
ПАРИ: Време за инвестиции, вложения, кредити или просто натрупване на капитали.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно, но да се контролира теглото, кръвообръщанието, черен дроб и гърло.
ЕМОЦИИ: Пълно изясняване на спорове и проблеми, период на уравновесеност. Срещи с нови и полезни хора, благополучен сантиментален живот, флиртове и гуляи. Много жени ще станат майки.

4. Тази ваша лична година е отдадена изцяло на работа. Да, точно така, на работа. Дори и да сте безработни, сега със сигурност ще се захванете сериозно с нещо. Някои ще имат повече от един основен ангажимент. За целта обаче не бива да повтаряте нито една стара грешка, а направете всичко възможно да ги избегнете или поправите. Не губете времето си в празни приказки или планове, не бъдете снизходителни или прекалено критични, а сериозно и честно преодолейте слабите си места и уточнете целите и желанията си. Внимавайте много за здравето си, защото може да пострада. При необходимост винаги посещавайте лекар и не се колебайте за стриктно изпълнение на предписанията му. Бъдете винаги с бистър ум, трезви, разумни и решителни във всяко свое дело и може да спечелите през годината.
РАБОТА: През зимния период - ограничения, закъснения, спънки. След това - подобрение. Следете отблизо сделките, бъдете постоянни и коректни. През годината ще имате загуби, кражби, моменти на забрава, но всичко това без сериозни и необратими последици.
ПАРИ: Доста несигурни и проблематични през годината. Ще ви се изплъзне големият удар. Неочаквани разходи от всякакъв вид, липса на текущи средства. Трудно ще си връщате суми, взети назаем.
ЗДРАВЕ:Липсва енергия, слаб жизнен тонус, неразположения. Нужна е цялостна почивка и здравословен живот. Проблеми с кости, стави, зъби, черва, панкреас.
ЕМОЦИИ: Много ще са семейните проблеми, премеждия в сантименталния живот. Само на пръв поглед ще цари привидно спокойствие. Бъдете бдителни и осторожни навсякъде и във всичко.

5. Годината е добра и приливна за вас. Можете и трябва да свършите много неща, но преди всичко приключете започнатото, за да отворите пътя на новото. Това обезателно е вашата година на прогреса. Успехите в работата ще са нещо естествено, възможни са повишения или добри материални и морални печалби. Ще се чувствате бодри и окрилени от невидим ангел - пазител. Непременно направете някакво пътешествие - не обезателно зад граница, но се отделете от ежедневието и обичайното си обкръжение. Нека има повече разнообразие край вас и дано това не ви прави неспокойни. Не хабете енергията си напразно, а бъдете по-концентрирани. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Ако случайно се почувствате объркани, измамени или изоставени, непременно преодолейте тези състояния, за да не провалите добрите тенденции. Винаги ще можете да излезете от задънената улица. Наблегнете особено много и на рекламната дейност.
РАБОТА: До лятото почти нищо ново няма да ви подскаже за благоприятни промени и ситуации, но през есента ще видите движение в желаната посока. Не прибързвайте с проектите. Възможно е след това нова промяна в дейността или концепциите, повишение или образование. Материално и финансово подобрение и повече ваша самостоятелност.
ПАРИ: Нека рисковете ви бъдат особено преценени, без авантюри, не бъдете импулсивни и прибързани. Възможни са допълнителни доходи, повишена заплата и др.
ЗДРАВЕ: Добра енергия, но се пазете от крайности. Проблеми могат да възникнат с половите органи, нерви, бял дроб и дишане. Вероятни са всякакви наранявания, навехвания, счупвания, изгаряния.
ЕМОЦИИ: Възможно е да планирате промяна, нещо ново и различно за вас. Година на прелъстяване и съблазняване, на въздържане, любовни връзки и нови приятелства, на промени и желания.

6. Годината ще бъде много тежка за вас, защото отговорностите и изискванията ще са повече от изминалата година. Не очаквайте чудеса, дори напротив, настройте се, че печалбите и приходите ще са по-слаби от плануваното. Повечето ви дела сигурно ще са в застой. Не планувайте големи неща. Бъдете по-ограничени и се опитвайте да нямате големи недоразумения и проблеми в дома и семейството си, защото не са изключени големи, опасни и неприятни развръзки. Годината е благоприятна за встъпване в брак и всичко свързано с близки роднини. Ще ви търсят от много места да оправяте положението. Можете да разчитате на истинските си приятели, а само от вас зависи дали ще успеете да привлечете любовта. Съветвам ви да сте изпълнителни, честни и коректни във всичко и да се стараете, да не оставяте недовършена никоя работа. Старайте се да не сте толкова припряни. Нека всичко си дойде само по местата.
РАБОТА: Упехи при артисти и творци, при хора с въображение и капитал. Хармонични връзки с партньори и съмишленици. Сега е време за промяна и декорации в работата ви.
ПАРИ: Разходи за подобряване на комфорт и начин на живот и работа. Добри ще са евентуални инвестиции и имоти. Не забравяйте, че нужните пари ще се намерят, ако ги търсите правилно.
ЗДРАВЕ: Сами направете крачка към промяна на начина си на живот. Щадете се и не допускайте претоварване. Проблеми със сърце, гръбнак, гинекологични болести.
ЕМОЦИИ: Промени в дома или работата, комфорт, нов дизайн, разместване на обзавеждането в дома. Възможно е да се изолирате сами. Владейте чувствата си, бъдете доверчиви и сдържайте ревността си. Изменена жизнена среда и начин на живот. Нова връзка.

7. Тази година в номерологичен аспект е доста неблагоприятна и тежка, с много препятствия и проблеми. Не започвайте нищо ново, не развивайте и не разчитайте на сериозни успехи в обществена или социална насока. Не се обвързвайте с нищо масово и свързано с много хора. Не разчитайте на напредък в бизнеса или работата и дано поне всичко остане както си е, а не да се провали. Бъдете честни и откровени поне със себе си, преценявайте и анализирайте грешките си и недостатъците си и се старайте да ги преодолявате. Осмислете настоящето и чертайте планове за следващата година. Подредете мислите, чувствата, разума си и не съжелявайте за миналото. Не си и помисляйте за разширения, нововъведения и промени - няма да са на добре. Добро време е за учение и самоусъвършенствуване. Финансово може да сте стабилни, ако не се поддадете на лъжливи емоции и безпринципно печелене на пари. Мислете си кое си струва да запазите за в бъдеще.
РАБОТА: До май не започвайте нови дейности. Мислете добре, анализирайте предварително. Често в работата си ще сте песимисти. Годината е благоприятна за творчество в хуманитарната област, за изследване, писане, учене, открития, туризъм, пътуване. не пришпорвайте съдбата и по добре направете сами известни отстъпки и почивайте.
ПАРИ: Тази област е неясна и несигурна. Затова бъдете предпазливи. Трудно ще се сбъдват предвижданията и е възможно сериозно затруднение. Материална стагнация, липса на резерви и спестявания. Възможност обаче и от неочаквани печалби.
ЗДРАВЕ: Слаба жизнена енергия. Крехко физическо и душевно състояние. Проблеми със сливиците, депресии, анемия, лоша обмяна на веществата, нервни неразположения.
ЕМОЦИИ: Време за размисъл, усамотяване и изненадващи срещи, но без трайни ангажименти. Леко охладняване на чувствата с партньора, нестабилност в емоционален план.

8. Предстои ви изключително силна и приливна година. Точно сега е решителният момент да направите грандиозна крачка напред. Сега ще успеете да съберете плодовете от миналите години. Бъдете активни, трудолюбиви, решителни и смели, мобилизирайте волята си, бъдете честни икоректни, предприемчиви, но съобразителни. Можете да рискувате но не безсразсъдно. Ще започнете работа в нови сфери и ще имате добри финансови и материални приходи. Чакат ви големи и грандиозни дела и най-важното е, че ще имате възможност да ги осъществите. Но непременно бъдете справедливи във всичко.
РАБОТА: Още в началото на годината вижте накъде духа вятърът и тръгнете смело в тази посока. Ще имате успехи. В противен случай са възможни загуби, понижаване и т.н. Добри постъпления, споразумения, сделки, командировки, край на съдебен спор, получаване на наследство. Въобще това е година на значителни промени.
ПАРИ: До април трябва да се потрудите добре, за да получите общо подобряване на състоянието. Вложения, инвестиции, купуване на дълготрайни и дългосрочни неща. Но без излишни рискове. Не допускайте покупките да се окажат излишно разточителни, пищни, но без стойност.
ЗДРАВЕ: Супер. Но наблюдавайте физическата активност, крайниците и ставите. Избягвайте излишните натоварвания, пътуванията и несръчните действия.
ЕМОЦИИ: Слабо засегнати. Конфликтна ситуация може да доведе до скъсване или раздяла: семейни проблеми. Възможна е благоприятна ситуация за проспериращо обвързване. Имайте повече доверие, бъдете умни и мислете.

9. Годината за вас ще е на приливи и отливи, затова трябва да сте внимателни във всяко едно отношение. Всъщност, образно казано, сега е времето за почистване и плевене: не само в дома и работата ви, но и в личните отношения и чувства. Доста пъти ще се изправяте пред неочаквани прегради и трудности от миналото и ако не съумеете да ги преодолеете - ще затънете дълбоко и е възможно да се провалите. На всяка цена трябва да завършите делата и работите, които сте започнали преди, не оставяйте неразчистена и неплатена сметка. И то без отлагане и компромиси. Не се мислете за център на света и не очаквайте всеки да ви обича. Сега е моментът да разберете кои са ви истинските приятели и да се отървете от мнимите такива. Година 9 е завършване на стария и започване подготовка на новия цикъл. Нека основната движеща дума за вас през година е "любов".
РАБОТА: Успехи за завършване на нещо или замисляне на някаква промяна. Ако почнете годината в конфликт - очаквайте загуби. Сега е моментът за промяна на социално или професионално положение. Проектите ви са узрели. Добри резултати, ако те са свързани с много хора или клиенти. Отдавнашен проект ще види бял свят. Промяна в работата и чудесни връзки с чужбина.
ПАРИ: Доброто и лошото вървят ръка за ръка през годината. Затова можете да получите големи печалби, но вероятността от загуби, дори фалит е много голяма. Възможност за финансова операция с чужбина. Бъдете изключително внимателни и предпазливи.
ЗДРАВЕ: Възможни са различни инфекции и нарушена обмяна на веществата, депресии, спадане на жизнения тонус, душевна умора, проблеми с кръвното, психоматични заболявания. Всички крайности са обсолютно нецелесъобразни.
ЕМОЦИИ: Неразбирателства, душевни терзания, разрив в отношенията. Възможна среща, свързана с чужбина или с нещо извън обичайният ви живот. Грижи и преданост към близките и семейството. Възможен край на сърдечна връзка, раздяла или развод. В най-добрия случай ще минете само с напрежение или семейни вълнения.

11. През тази година ще сте подвластни на своите идеали. Сега всъщност е времето за вътрешен растеж и промяна в самите вас. Точно сега ще проверите и уточните принципите и чувствата, които са ви ръководили в работата, бизнеса, дома, семейството и в междуличностните отношения. Не се притеснявайте да започнете осмислянето от дъното. Затова пък ако се уверите, че там всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще постигнете добри резултати до края на годината. Ако обаче не проверите всичко, има възможност да се провалите. Успехи ще имат занимаващите се с религия, психология и окултизъм. Дори някои могат да получат духовно просветление и по този начин да обърнат живота си на градуса. Единествените сериозни проблеми могат да станат в дома и семейството.
РАБОТА: Можете да имате успехи, ако се ръководите предимно от човешките отношения с хората и партньорите. Ако сте безразсъдни, може да проиграете добрите тенденции и да загубите.
ПАРИ: Добро финансово и материално благополучие. налага се да направите само някои ограничения, за да се предпазите от загуби.
ЗДРАВЕ: Пазете нервите, внимавайте при работа с ток и механизми. Проблеми с язва, колит, стави, стомах, кръвно налягане, сърце, очи.
ЕМОЦИИ: Ще сте отдадени повече на духовното. Ще ви осени откровение или просветление. Религиозност. Проблем с децата или родителите, но без особени сътресения в дома.

22.Вибрациите на тази година влияят не толкова на конкретната личност, колкото на цялото човечество. Сега можете да изпълните мечтите си. Затова работете смело и с пълно използване на всички свои възможности. Точно през тази година имате възможност да направите нещо голямо за просперитета на света. И започнете -мотивацията ви трябва да бъде за всеобщ, а не за личен напредък или просперитет. Иначе нищо сериозно няма да постигнете.
РАБОТА: Напредък, ако е за благото на много хора, а не ваш личен.
ПАРИ: Средно положение, но достатъчно да задоволи належащите ви нужди.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно. Пазете гръбнака, вътрешните органи и крайниците.
ЕМОЦИИ: Ще направите нещо голямо и значимо през годината и това ще ви импулсира и зареди с огромна емоционална енергия. Не допускайте спречквания в дома, семейството и с партньорите. Бъдете възвишени, но реално стъпили на земята./ astro.velida.net

 
Поверия за сватбата 1. Ако по време на сватбата завали дъжд или сняг това е добра поличба,...
Гадаене на зарове За този вид предсказване на бъдещето е необходимо само едно зарче....
Заклинание за работа Запалете 7 бели свещи,посветени на св.Йосиф, закрилника на...

Още хороскопи

Реклама