Правилата на мъдростта и успеха

Как бихте могли да ускорите кариерата си:

Образование
Преди да започнете бизнес който искате, помислете добре. Имате ли ги уменията за този вид бизнес. Образованието не е нещо, което получавате само в класната стая.
Теоретичните знания никога не могат да ви подготвят за живота. Степен или диплома са плюс и ще ви отворят врати, но до там след това вие трябва да се докажете че си знаете работата.

Връзки  
Никой не може да е навсякъде без правилните връзки. Присъединете се към сдружение или юридически клуб и се сприятелявайте с хора от вашия бранш и такива, които ще са ви от полза за успеха на бизнеса. Някои от най-големите сделки са затворени на голф игрището, на вечеря или в стриптийз клуб.

Намерете доказан път
Когато започнете нова работа, трябва да се гледа напред от първия ден. Къде искате да бъде в рамките на една година? Без значение какъв предмет на дейност има организацията, за която работите, ще бъдете предавани в кариерата независимо дали ви харесва или не. Запознайте се с компанията отвътре и отвън. Чия работа бихте искали един ден? Отговорът на този въпрос е всичко, което трябва да знаете.

Подмазване
Изненадани ли сте? Никой не е напреднал в живота си с добра работа и хубаво заплащане без да се е помазвал поне на един човек. Това е част от играта, така че свиквайте ако искате кариера.

Работа до късно
За да се възползвате от сладка награда в края на кариерата си преди това трябва да се „самоубиете” от работа. Този ритуал е  част от корпоративния живот – работи като роб и почивай по-късно.

Популяризиране на постиженията
Този съвет е важен. Ако го направите план за целта вие ще спечелите. Как? Намеквайте в непринудени разговори с колеги как сте работили до късно, за да завършите нещо, оставяйте съобщения на шефа си по никое време за приключена от вас сделка и т.н. просто правете добро впечатление.

Предприемете действия
Всичко се свежда до действие. Трябва да се възползвате от контрола на бъдещето си сега, преди някой друг да решава съдбата ви. Времето да се действа е сега.

 
Десетте най-често срещани заблуди за гарантирането на влогове След като можем да наречем последните месеци в банковата сфера ...
Митове за freelance бизнеса Фрийланс бизнесът все повече се разраства с интернет революцията. ...
Бизнесът се нуждае от маркетингова система Каква е разликата между маркетингова система и маркетингов план?...

Реклама