Как да изпълните маркетинговия си план

След като сте сложили и последната точка на маркетинговият си план може да си отдъхнете... но не съвсем. Това е наполовина направена работа. Трябва да знаете как да го задействате с пълната му сила.

Как да го направите правилно:

1. Разберете какво трябва да направите само вие и какво може друг на направи. Няма причина поради, която трябва вършите всичко сам.
Ако вече имате екип, фантастично! Сега просто трябва да започнете сортирането на задълженията по изпълнението на маркетинговия план.

2. Блокирайте времето на календара си, за да работите спокойно по планът. Единственият начин да направите това е да отделите време за тях специално и да ги свършите. Така че, започнете действително да заделяте време за тях.

3. Настроите се за успех на маркетинговия план. Фокусирайте се върху успешния краен резултат и нещата сами ще се наредят. След като имате такава нагласа и хъс, нещата никога няма да ви се строят трудни и тягостни за изпълнение. Е, как да направите това? Ето няколко съвета, за да опитате:

* Напомняйте си, защо го правите това. За да живее по – добре семейството ви? За да продадете един милион копия на книгата си? Каквато и да е причината си я припомнете преди да седнете да работите. Това ще поддържа вашата мотивация.

* Уверете се, че имате малко свободно време само за вас: запалете си ароматна свещ, пуснете си любимата музика и изпийте една чаша чай. Презаредете се за работа.

 
ДОБЪР ЖИВОТ. Оферти на, който не можете да откажете Да се научите да казвате “не” е толкова важно, колкото да се научите...
Искате ли клиентите да са доволни ? Когато става въпрос как да управлявате бизнесът си, тогава искате да...
Как да задържите клиента Когато привлечете нов клиент, с който искате да работите и за в бъдеще...

Реклама