Грешки, които убиват бизнеса

За да не умре бизнесът ви от вашите грешни действия – спрете ги, те изсмукват енергията на вашата компания. Съсредоточете се върху работата, която действително ще произведе печеливш растеж.

Спрете да се обръщате внимание на лошите новини
Спрете да следите икономическите новини в продължение на две седмици и прекарайте повече време в комуникация с клиентите си. Резултатите ще са повече от блестящи. Защото ако вие сте в добри отношения с клиентите си – това е вашата икономика. Това увеличава продажбите ви, а не състоянието на икономиката в момента.

Прекратете спорна връзка
Ако има някой или нещо в бизнесът ви, за което не сте сигурни на 100% или сте в процес на изчакване – прекратете го. Защо? Защото докато това е спорна връзка вие задържате продажби, губите. А в бизнеса е или всичко или нищо, място за компромиси има, но само във ваша полза.

Спрете да продавате някои от вашите продукти или услуги
Niraj Balasaria главен изпълнителен директор CEO на "Petron Pacific" с печалба повече от 15 милиона долара годишно, казва, че е спасил компанията си от бедствие като е спрял три нови продуктови линии. Неговият екип е бил ангажиран в твърде много посоки, което води до грешки. "Загубих много пари, просто защото излязох от моята основна компетентност", казва той. Сега е пренасочил вниманието си към трите най – успешните линии на компанията.

Не отговаряйте на и – мейлите си
Реално погледнато преглеждането, чистенето и отговарянето на писма в електронната поща си отнема доста време. Brian Scudamore главен изпълнителен директор CEO на "1-800-GOT-JUNK" с 100 милиона печалба годишно е установил това и е прехвърлил тази отговорност на помощника си. След като е прехвърлил това задължение на помощникът си, това е подобрило производителността му и като добър мениджър имал повече време да стимулира и вдъхнови екипа си. "Това ми даде време да се разхождам и да говоря с хората".та".

Спрете да ядете сами
Бизнес обядите са катализаторите на успешният бизнес. И да нямате за цел да спечелите нещо за бизнеса си, то просто се случва. Тогава идват идеите и на двете страни. По – благоприятно от това здраве му кажи!

 
Защо е хубаво да продавате? Все повече и повече хора са постигнали тяхната финансова свобода само...
Често задавани въпроси по време на интервю за работа Разкажете повече за себе си Какво в нашата фирма Ви заинтересува? ...
POWER & MONEY. Най – платените професии в САЩ Номер 10 Мениджър естествени науки Заплата: $97,560 Стаж: 6 години ...

Реклама