Пет минутни задачи за фрийлансъри

Имате ли няколко допълнителни минути? Не губете това време! Дори и малкото време може да се използва продуктивно.

* Прочетете имейлите си. Може би не е нужно да прочете всичките, но отсейте най – важните и им хвърлете едно око.

* Прослушайте си гласовата поща. Подобно на мейлите, понякога и гласовата ви поща прелива със съобщения. Изслушайте само най – важните според вас, тъй като все пак имате 5 минути време за доста неща.

* Изпратете благодарствена бележки. Това е проява на култура и възпитание и всеки фрийлансър трябва да я притежава. Вашата бележка не трябва да бъде дълга, само няколко реда с важно думи са достатъчни.

* Добавете автоматичен подпис на имейлите си. Бъдете сигурни, че има написано името ви, името на фирмата, кратко описание на вашия бизнес, както и вашият телефонен номер.

* Изтеглете актуализация на софтуера. Да, някои актуализации за по – дълги от 5 минути, но повечето не. Ако имате такава, направете я.

* Протегнете се. Станете от стола, разтегнете се и напрегнете малко мускулите си, така кръвта ви ще циркулира по – бързо и ще се чувствате по – енергични.

* Оставете коментар. Напишете коментар в някои блог пост. Това са няколко секунди работа.

* Актуализирайте изображението в профила си онлайн. Хубаво е да го сменяте поне веднъж седмично. Така привличате внимание върху себе си.

 
Бизнес анализатор – длъжностна характеристика Какво трябва да знаете за длъжността бизнес анализатор. Какво е бизнес...
За какво харчим парите си Повечето експерти са съгласни, че има 5-6 неща, за които ние пилеем...
Десетте най-често срещани заблуди за гарантирането на влогове След като можем да наречем последните месеци в банковата сфера ...

Реклама