Пет минутни задачи за фрийлансъри

Имате ли няколко допълнителни минути? Не губете това време! Дори и малкото време може да се използва продуктивно.

* Прочетете имейлите си. Може би не е нужно да прочете всичките, но отсейте най – важните и им хвърлете едно око.

* Прослушайте си гласовата поща. Подобно на мейлите, понякога и гласовата ви поща прелива със съобщения. Изслушайте само най – важните според вас, тъй като все пак имате 5 минути време за доста неща.

* Изпратете благодарствена бележки. Това е проява на култура и възпитание и всеки фрийлансър трябва да я притежава. Вашата бележка не трябва да бъде дълга, само няколко реда с важно думи са достатъчни.

* Добавете автоматичен подпис на имейлите си. Бъдете сигурни, че има написано името ви, името на фирмата, кратко описание на вашия бизнес, както и вашият телефонен номер.

* Изтеглете актуализация на софтуера. Да, някои актуализации за по – дълги от 5 минути, но повечето не. Ако имате такава, направете я.

* Протегнете се. Станете от стола, разтегнете се и напрегнете малко мускулите си, така кръвта ви ще циркулира по – бързо и ще се чувствате по – енергични.

* Оставете коментар. Напишете коментар в някои блог пост. Това са няколко секунди работа.

* Актуализирайте изображението в профила си онлайн. Хубаво е да го сменяте поне веднъж седмично. Така привличате внимание върху себе си.

 
Облекло за успешна бизнес среща Независимо дали сте собственик на бизнес или нает работник, все някога...
Как да увеличим продажбите Да, важно е да намирате нови клиенти и нови пазари, но това не значи, че...
Изграждане на успешен бизнес. Бизнес идеи. Търговия на дребно Сам Уолтън е  основател на Wal - Mart, израснал в бедно семейство в Мисури...

Реклама