Основите на новият бизнес

Ако искате да бъдете шеф на себе си и да правите пари, трябва да сте подготвени за полагането на няколко жертви. Въпреки това, ако сте склонни да поемете рискове и нерви хвърлени в името на вашият собствен бизнес, трябва да сте на ясно, че това ще бъде така в дългосрочен план, а не от днес за утре.

Ние ще ви кажем какви са основите, които трябва да поставите, за да дойде момента когато ще имате платинена кредитна карта в портфейла си.

Вие трябва да спрете да се страхувате от успеха.

Едно от нещата, които се наблюдава при по – младите и по – възрастните собственици на бизнес е, че те са малко плахи когато става наистина въпрос за бизнес успех.
Основната причина за това е, че това да сте като всички останали – прилична къща, нормална кола и тихи съседи – ще ви направи щастливи и е напълно достатъчно.
Това не е така. И може да се докаже. Така разсъждават пораженците и страхливците. Бизнесът е за смелите!
Затова трябва да се рискува и жертва, за да имате успех някой ден и той да бъде голям, желан и дългосрочен.
Ако се провалите можете да продължите живота си като работите по 60 часа седмично да си взимате средната заплата за това, да си карата старата кола и.....и просто да си живеете по течението. Все пак света не свършва с бизнес провала ви, нито вашият живот. Хубавото от този изход е, че сте опитали, което не означава, че не можете да опитате отново.
Изводът от всичко казано до тук е, че няма място за страх и притеснения в бизнес света, всичко е ясно и точно. Искате го – правите го, не искате го – проваляте се.
Наслаждавайте се на креативността си и на желанието да създадете собствен бизнес без предразсъдъци, страхове и съмнения, а смело напред и нещата ще се случат.

 
Бизнес идеи базирани на работно място – в дома Ако си мислите за стартиране на собствен бизнес от дома, опциите са...
Управление на личните финанси Урок 1 Определяне на приоритетите За да има някакво управление на...
Как да мотивирате екипа си В средата на тази рецесия в света, фирмени продажби са определени,...

Реклама