Няколко добри причини да ползвате QR код

Шумотевица около тези митични образи се е разраснал до такава степен, че те са в ума на всеки маркетингов план. QR кодовете са двуизмерни баркодове, които се четат с подходящи QR четци или телефони с камери. Те могат да са цветни и да сложите до тях своята марка (лого) на фирмата, така те стават част от маркетинговата стратегия на компанията.

1. Те са безплатни. Добавянето на QR код към маркетинга ви не трябва да ви струва нищо, защото те са безплатни. Вие може да получите QR код лесно онлайн: отидете на www.mobilerealestateid.com за генериране на текст, електронна поща, телефонен номер или отворите URL. След като изображението на QR код се генерира, можете да го запишете на вашия компютър и да използвате този образ в маркетинга си.

Просто се уверете, че маркетинговото ви послание включва добър призив за действие, позволявайки на потребителите да знаят как те ще се възползват от сканирането на кода. Ако бизнесът ви е свързан с уеб сайт, уверете се, че сайта има мобилна поддръжка, тъй като те се сканират от мобилните телефони.

2. QR кодове скачат на уеб страницата. Традиционните реклами са станали изключително еднообразни в сравнение с всички съвременни обяви днес. Ние имаме достъп до толкова много богато съдържание чрез нашите компютри и телефони, че рекламата на хартиен носител никога не е имала същият ефект. Въпреки това, печатните реклами във всички негови форми – списания, вестници, пощенски реклами или табелите "за продажба" на недвижимите, могат да станат от еднообразни и скучни в изключителни благонадеждни ако им включите QR код.

3. Те генерират трафик. Вашият сайт е по – важен от всякога, защото хората имат 24 часа, седем дни в седмицата достъп до интернет, без значение къде се намират благодарение на мобилните си устройства. Трябва да рекламирате вашият уеб сайт като всяка една точка от маркетинговият ви план, а QR код ще засили ефективността.

4. QR кодовете навлизат в много индустрии, а в търговията с недвижими имоти специално за САЩ са станали едва ли не задължителни. С включването им в маркетингът си ви установявате доверие сред клиентите си, тъй като показвате интерес към иновация и практичност.

5. Достатъчното е достатъчно. Най – добрите и несъмнено най – практични причини има да се използват QR кодове в бизнеса. Ако не го направите, ще трябва да субмитвате в социалните мрежи, което си отнема време и доста труд. QR кодовете могат да съдържат персонализирана информация. Те могат да разчетат местоположението и характеристиките на телефона, използван за разчитането им. Вместо да ги преписвате от хартия или да кликате определена връзка в електронно писмо, можете просто да ги заснемете с камерата на телефона си. QR кодовете са следващото поколение реклама и мигновена информация, която идва с еволюцията на мобилните технологии.

 
Как да направите името си професионално Трябва да ви запомнят с нещо Изграждането на професионалното ви име...
Спестете бързо пари Да се научите как да спестявате бързо пари е начинът, който ще ви се...
60 секундов гид за наемане на точните хора За 60 секунди ще ви покажем как да разпознаете и наемете точните, най...

Реклама