Ниско разходни маркетингови стратегии

Всеки обича идеята за рационализиране на маркетинговите си идеи с ниски разходи. Ние ще ви предложим шест съвета, които могат да ви помогнат да увеличите това, което имате в момента и да разпространите своето маркетингово послание към света.

1. Вземете си собствен канал в YouTube (безплатно) и назначете експерт, който да качва ваши клипове с пазарните ви условия и продукти, отстъпки, промоции и т.н. Много е важно името, седалището и клоновете на фирмата ви да са ясно и точно изписани и отразени, за да може клиентът да се свърже с вас лесно и безпогрешно.

Добре е домейнът ви да е без тирета и думите да се изписват заедно, за се запомни лесно от потребителя, като например www.YouTube.com / WasillaRealEstate.

2. Направете си фирмена страница във Facebook, която да се поддържа всеки ден и да дава необходимата информация на клиента. Ако фирмата ви има клонове публикувайте информация специално за всеки район, за да е улеснен потребителят.

Тук също е добре името на домейна да се изписва слято и без тирета, за да се помни лесно – www.Facebook.com / AvoidForeclosure.

3. Пусни Craigslist реклами (безплатно), които да насочват трафика към определени страници на вашия сайт. Създайте Craigslist реклама и започнете да генерирате потенциални потребители в сайта ви, чрез препратките.

4. Пуснете 2 × 1 малки класифицирани реклами (на ниски цени) на вторичните пазари, за да управлявате трафика към определени страници на вашия сайт като споменахме по – горе.

5. Добавете призив за действие на гърба на визитната си картичка. Това може да бъде толкова просто като „Търсите страхотната покупка?”. Така ще заинтригувате собственика на картичката и той няма как да не посети магазина или сайта ви.

6. Бъдете креативни и добавете свои социални медийни адреси на вашите и – мейл бланки, визитни карти и всичките маркетингови парчета, които сте използвали за рекламата на фирмата си.

 

Реклама