Ниско разходни маркетингови стратегии

Всеки обича идеята за рационализиране на маркетинговите си идеи с ниски разходи. Ние ще ви предложим шест съвета, които могат да ви помогнат да увеличите това, което имате в момента и да разпространите своето маркетингово послание към света.

1. Вземете си собствен канал в YouTube (безплатно) и назначете експерт, който да качва ваши клипове с пазарните ви условия и продукти, отстъпки, промоции и т.н. Много е важно името, седалището и клоновете на фирмата ви да са ясно и точно изписани и отразени, за да може клиентът да се свърже с вас лесно и безпогрешно.

Добре е домейнът ви да е без тирета и думите да се изписват заедно, за се запомни лесно от потребителя, като например www.YouTube.com / WasillaRealEstate.

2. Направете си фирмена страница във Facebook, която да се поддържа всеки ден и да дава необходимата информация на клиента. Ако фирмата ви има клонове публикувайте информация специално за всеки район, за да е улеснен потребителят.

Тук също е добре името на домейна да се изписва слято и без тирета, за да се помни лесно – www.Facebook.com / AvoidForeclosure.

3. Пусни Craigslist реклами (безплатно), които да насочват трафика към определени страници на вашия сайт. Създайте Craigslist реклама и започнете да генерирате потенциални потребители в сайта ви, чрез препратките.

4. Пуснете 2 × 1 малки класифицирани реклами (на ниски цени) на вторичните пазари, за да управлявате трафика към определени страници на вашия сайт като споменахме по – горе.

5. Добавете призив за действие на гърба на визитната си картичка. Това може да бъде толкова просто като „Търсите страхотната покупка?”. Така ще заинтригувате собственика на картичката и той няма как да не посети магазина или сайта ви.

6. Бъдете креативни и добавете свои социални медийни адреси на вашите и – мейл бланки, визитни карти и всичките маркетингови парчета, които сте използвали за рекламата на фирмата си.

 
Как да завършите един разговор Има хиляди статии за това как да започнете един разговор, но почти...
Оформяне на мотивационното писмо Мотивационното писмо съдържа някои от основните реквизити : Адресант,...
5 причини да станете IT маркетолог Интернет маркетинга е сигурна бизнес опция. Гъвкаво работно време,...

Реклама