По – успешни директни продажби

Роден в Бостън, САЩ през 1706 г., Бенджамин Франклин произхожда от бедно – многодетно семейство на емигранти. През 1723 г. когато е на 17г. отива във Филаделфия без пукната стотинка, а на 42 години се пенсионира като известен и богат бизнесмен, изобретател и дипломат. Той е създателят на гръмоотвода и плоския кондензатор, "Унитарна теория" за процеса на електризация е негова също. Това са доста малко години за толкова успехи. Как е успял само той си знае, но е важно да отбележим, че Франклин е имал определени принципи и норми, които е спазвал и благодарение на които е успял.
Реално погледнато тези принципи са изключително важни и в днешно време, и който иска да има поне някакъв минимален успех в бизнеса би трябвало да ги вземе в предвид.

Бъдете умерени
Бъдете умерени във всичко, което правите, не прекалявайте в нищо. Това не важи само в бизнес делата ви, но и в начина ви на живот.

Бъдете тихи
Важно да говорите и да казвате неща, само тогава, когато това ще е от ваша полза. Безсмислените разговори ви вредят.

Направете си график
Всяка част от вашият бизнес, трябва да е пресметната и да се знае кога идва време за нея. Трябва да подредите нещата по важност и значение.

Бъдете решителни
Който е страхлив и колеблив няма място сред бизнесмените. Бъдете решителни в това, което трябва да бъде направено.

Бъдете умерени в харченето на пари
Харчете пари само когато това ще ви обогати умствено и ще ви донесе приходи в бизнеса.

Бъдете предприемчиви
Не си губете времето с ненужни неща. Концентрирайте се върху важното, а именно бизнеса и всичко, което ще допринесе за неговото разрастване.

Бъдете спокойни
Избухливите хора не стигат доникъде те не преценяват нищо правилно и реално. И именно така допускат огромни грешки.

 
Вариант за бизнес – котиране на ценни книжа на фондовите борси Определението на израза „котиране на ценни книжа” значи: " ...
Няколко добри причини да ползвате QR код Шумотевица около тези митични образи се е разраснал до такава степен,...
За какво харчим парите си Повечето експерти са съгласни, че има 5-6 неща, за които ние пилеем...

Реклама