Бизнес продажби

Бизнес продажбите са живителната сила на всеки бизнес. Всичко в един бизнес трябва да се съсредоточи върху това, което носи пари. Като собственик на бизнес, ако не можете, да продадете продуктите си или услугите си, вашият бизнес няма да оцелее.

Трябва да полагате грижи за клиентите
Без значение колко добър продукт правите, на вас ви трябва все повече клиенти. Трябва да ги увеличавате постоянно. За целта трябва да се грижите добре за лоялните си такива и да предлагате бонуси и много облаги за новите, за да ги направите постоянни.

Един добър екип по продажбите може да ви помогне да намерите и поддържате на добри отношения с клиентите си, които са от жизненоважно значение за вашия успех.
Рекламата  ще помогне, но един квалифициран персонал по продажби трябва да възбуди интереса у клиента и като краен резултат да има налице покупко – продажба.

Във взаимоотношенията е ключът
Всички служители, които пряко или косвено участват във продажбите и производството на даден продукт или услуга трябва да разберат това.

Персонала трябва да боготвори клиентите – да отговаря на запитванията им вежливо, да прави демонстрации, винаги да има готовност за решаване на проблемите, без значение колко малки или безнадеждни са те.
Ако се отнасяте към вашите служители добре, отношението им към вас ще се пренесе и върху клиентите. Колкото по – щастливи са служителите ви, толкова доволни ще са и клиентите ви.

 
60 – секундов гид за това, как да обучите служителите си Добра помощ може трудно да се намери, но вашата работа не е свършена...
Какво представляват етичните пари? Как парите стават етични? Етическите пари са насочени за дейности, които имат положителен...
Храната, която трябва да опитате преди да умрете Има няколко храни в света, които са толкова забележителни, че си струва...

Реклама