Как да бъдете по – добър мениджър

Ако сте мениджър, който гони срокове, има все по високи цели, които са трудни за постигане и непродуктивен персонал, тогава проблема не е в другите, а само във вас.

Ето как бихте могли да станете по – добър в работата си:
Първо

Трябва да сте по – добър в общуването с персонала си. Само така ще разбирате какво искат те, какво искате вие и спрямо това ще определяте действията си в работата.

Второ
Искате работниците ви да са по – продуктивни? Как смятате да постигнете това? Трябва ли да им крещите, да ги карате да работят до късно или да им отнемете привилегиите? Или ще правите възможно всичко, за да им помогнете и да си нацапате ръцете и вие?

Трето
Ако работниците са по-продуктивни, по – резултатни ли са също? Може би ще можете да ги направите такива като премахнете бюрокрацията и други неща, които могат да ги забавят.

Как да бъдете по – добър мениджърЧетвърто
Какво ще кажете да изпробвате времето си на управление? Можете ли да го използвате по – добре от до момента? Има ли нужда да пътувате на всички ваши срещи? Трябва ли да четете всеки и-мейл, който ви идва в пощата?  Колко от вашият хорариум може да се делегира реалистично?

Пето 
Какви са вашите умения? Приемате ли критики спрямо работата си? Какво ли наистина персонала мисли за вас? Колко често говорите с други служби, доставчици или клиенти, за да се опитате да направите нещата по-бързи и по-лесни за всички?

Шесто
Отворени ли сте за съвети и идеи от вашите служители? Връщали ли сте се назад във времето като сте работили наравно с вашите служители?

Седмо
Колкото и голям стаж да има един мениджър винаги има нужда от ново обучение, курс, който да му опресни знанията и да го въведе в новостите на настоящето.

 
Как да завършите един разговор Има хиляди статии за това как да започнете един разговор, но почти...
Как да се подготвите за бизнес преговори От бизнес преговорите зависи дали ще има сделка или не, затова е много...
Двете най - големи грешки, който мъжете не правят в бизнеса Жените са различни от мъжете ... по всичко. В това число и в бизнеса. И...

Реклама