Двете най - големи грешки, който мъжете не правят в бизнеса

Жените са различни от мъжете ... по всичко. В това число и в бизнеса. И точно тези различия диктуват и тяхното отношение в бизнес делата им.

Ето и това, което ги отличава от мъжете, грешките, които жените допускат в бизнеса:

Грешка 1
СТРЕМЕЖ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ

Има няколко различни начина жените да търсят одобрение на работното си място. И това не важи само за тях:

Траят си, за да ги одобрят
Всички, които го правят са на грешен път така не се постига желаното от тях одобрение нито от шефа, нито от колегите. Напротив, точно обратното ще изглеждате като мижитурка в техните очи. Вие трябва да подкрепяте мнението на колегите си, да изразявате собственото си мнение и да отстоявате позициите, за които работите. А това не се постига с мълчание. Само ако сте активни ще докажете на шефа си, че ви пука за това, което правите. А на всеки шеф му трябват такива работници.

Двете най - големи грешки, който мъжете не правят в бизнеса Търсите одобрение като повишават тон
Някои хора мислят, че ще получат мечтаното одобрение ако се заместват в сплетни. Но границата е много тънка между това да бъдеш остроумен и да се проявиш като самохвалко и всезнайко. Никой шеф не одобрява всезнайковци, такива си ги праща в къщи.

Грешка 2
ИЗБЯГВАНЕТО НА КОНФОРТАЦИЯ

Повечето жени си мислят, че след като не влизат в спорове и не заемат страни са направили правилният избор за това да са харесвани и от „двата отбора”. Но избягвайки трудни разговори и ситуации те показват само малодушие и неинициативност за каквото и да е било, ще загубят респект от колегите и шефа си. Та нали в спора се ражда истината.
 
Как да ползваме социалните мрежи при търсене на работа Tърсене на работа? Как най-често го правим? Казваме на нашите приятели...
Причини хората да банкрутират Обявяването на несъстоятелност може да бъде единственият изход и...
Знаците, които ви подсказват, че не искате тази работа Чували сте го и преди: когато сте на интервю за работа е важно да сте...

Реклама