Подобрете малкият си бизнесСледете всеки резултат
Професионално счетоводство се изисква - дневни, седмични и месечни отчети и финансови тенденции в организацията, всичко трябва да е черно на бяло и да се съхранява с точност. Отделете необходимото време за водене на текущите парични потоци и ако нямате финансови умения, наемете си счетоводител.

Поставете си цели
Както поддържането на  резултати, така и определянето на целите и задачите е съществена част от успеха в бизнеса.

Използвайте високо влияещ маркетинг
Лесно е да се пилеят пари за неефективен маркетинг. Научете се как да използвате нисък маркетингов бюджет с високо пазарно влияние за подобряване на вашия малък бизнес.

Мощна бизнес презентация
Такава презентация може да ви помогне да подобрите малкият си бизнес чрез скокове и гаранции. С усвояването на основните въпроси по презентационният нокаут  можете да извлечете много награди.

Подобрете малкият си бизнесМониторинг
Никой бизнес не оперира във вакуум. Събитията и промените в глобалния пейзаж имат ефект върху вашия бизнес. Бъдете в крак с текущите тенденции и проблеми.

Изострете продажбените си умения
Никога не забравяйте, че продажбите ви са тези, заради които сте вписани в търговският регистър. Вашите умения да продавате колкото си може повече ще ви осигурят съществуването и разрастването на пазара.

Намерете най – добрите практики за вас
Всеки има своя собствена индустрия в която е добър и знае как се правят нещата. Избягвайте да губите пари и време за преоткриването на индустрията, която е добър  подход за изкарване на пари без да разбирате нищо от нея.

Мотивирайте персонала
Талантливи и мотивирани служители, могат да донесат големи подобрения в бизнеса. Научете какво мотивира служителите ви за по-високи нива на ефективност в работата им.

Знайте си възможностите
Всеки собственик на успешен бизнес знае своите граници, дори Бил Гейтс, има ясна представа за техните недостатъци. Като разберете какъв предприемачески тип личност сте, можете да управлявате своите ресурси правилно и реално.

Вземете почивка
Управлението на малкия бизнес е тежка работа. Понякога най-добрият начин за подобряване на вашите умения е почивката, след която се чувствате отново възпламени за постижения.

 
Шест закона за рекламният успех на малкият бизнес Рекламата в малкият бизнес е наука и изкуство.  При повечето компании...
Най – добри в обслужването на клиенти Как да сте добри  в обслужването на клиентите във вашият бизнес? Най...
Изграждане на успешен бизнес. Бизнес идеи. Търговия на дребно Сам Уолтън е  основател на Wal - Mart, израснал в бедно семейство в Мисури...

Реклама