Независимо дали сте собственик на бизнес или нает работник, все някога през кариерата Ви ще Ви се наложи да присъствате на бизнес среща. Съобразявайки облеклото си, можете да пожънете истински успех както на такава, така и на каквато и да е друга среща. Ако не сте се замислял за външния си вид или не сте обновявал гардероба си напоследък, ще разберете какво е значението на тези неща в края на статията.

Като служител, все някога ще Ви се наложи да отидете на някакъв тип бизнес среща. Особено когато искате повишение, ще трябва да направите добро впечатление на човека, под чието ръководство се намирате. Видът Ви може да доведе до прекрасни резултати от срещата. Обличайки се подходящо, Вие ще се отличите като сериозен и отговорен професионалист.

Като собственик на бизнес, добре подбраните дрехи могат да имат още по-голямо значение, тъй като вероятно имате много поводи да присъствате на определени бизнес срещи. Може да се срещате с подчинените си поради най-различни причини. Добрият външен вид ще Ви придаде авторитет, от който се нуждаете в ролята си на лидер. Освен това, Вие трябва да служите за пример за своите служители.

Собственикът на бизнес ще трябва да присъства и на друг тип бизнес срещи. Може да Ви се наложи да се срещнете с перспективни клиенти. Подходящото облекло ще вдъхне доверие във Вас и Вашия бизнес. Хората искат да работят с някого, на когото могат да разчитат. Обръщайки внимание на външния си вид, Вие по-лесно бихте били възприет като професионалист.

Може да се случи така, че бизнесът Ви да има нужда от финансиране. Когато се срещате с банкери или инвеситори, те няма да съдят единствено стабилността на Вашия бизнес план. Вие ще бъдете поставен под лупа като бизнесмен. Неизбежно те ще бъдат повлияни от външния Ви вид на срещата. Така че, ако изглеждате добре, Вие ще направите добро впечатление на хората, които може да се окаже, че решават бъдещето Ви.

За добро или лошо хората винаги съдят повече или по-малко по външния вид на другите. Ако наистина искате да бъдете въсприеман като сериозен и авторитетен, то тогава по-добре подбирайте дрехите, които възнамерявате да облечете за бизнес среща. И ако някой Ви каже, че опаковката няма значение, не му вярвайте! / papionka.com

 
Електронен маркетинг Анализът на Интернет-маркетинга започва с разкриването на начините...
Ръководни умения и емоционална интелигентност Лидерите трябва да знаят как да управляват настроенията в своите...
Причините поради които не се уволняват лошите служители Всички сме получавали лошо обслужване или сме имали гаден колега,...

Реклама