Четири причини хората да банкрутират

Обявяването на несъстоятелност може да бъде единственият изход и облекчение за някои семейства и хора, които имат огромни задължения към финансови институции. Това е трудно решение с дългосрочни последици и никога не трябва да бъде взимано лекомислено.

Четири основни и прости причини, заради които се банкрутира:

Избягват банкрута
Така или иначе на практика са вече на нула, просто трябва да го обявят и да погледнат последиците и това как да започнат да се възстановяват. Да, това ще опрости някои задължение, но това не гарантира задържането на вашите активи. Ако имате ипотечни земи, те няма да ви се опростят, те си остават.
Някои хора не са наясно с повечето неща и си мислят че след като са обявили фалит, всички проблеми изчезват, но не всички, а почти всички.

Предотвратяване възстановяването на вашия автомобил
Въпреки, че сте в несъстоятелност плащанията ви по кредитът за вашият автомобил остават. Тук единственото, което можете да направите е нов погасителен план за през следващите три до пет години.

Медицински сметки
Честа причина повечето семейства да фалират са големите медицински сметки.
Особено тези семейства, които нямат медицинска застраховка и осигуровки.

Безработица
Много нещастни хора са загубили работните си места или са имали намалени часове по време на този икономически спад. Тази причина не се нуждае от много обяснение, тъй като е очевидно, че намалението на приходите ще направи по-трудно да се поддържа сметките и нормалният начин на живот.

 
Мулти левъл маркетинг. Измама или не МЛМ , Мулти Левел Маркет, Много уровнев маркетинг, Директните...
10 начина да спестите пари когато пътувате Ще е добре за вас да научите как да спестите пари, когато пътувате и сте...
Откъсването от работата е важно за психичното здраве Ваканцията и откъсването от работата не само са приятни, но са също...

Реклама