Най – важното инвестиранетоКакво е най-важното нещо, когато става въпрос за инвестиции? Всички финансови маниаци вероятно ще изкрещят "разпределението на активите !!!". И е така, и не е съвсем така.
Ето го списъкът с важните особености в инвестирането:

Колко сте спестили
Разпределението на активите е важно, но то няма да надвиши спестеното от вас.

Стартирайте навреме
Времето е важно, защото колкото по рано спестите и започнете да инвестирате, толкова по – рано и дълго ще пожънете успехи от инвестицията си (ако е успешна).

Разделение на активите
Проучванията показват, че разпределението на активите определя по-голямата част от успеха на инвеститора.

Инвестиционни разходи
Инвестиционните разходи могат да „изядат” печалбите ви както не сте си и представяли. Те трябва да бъдат предвидени и изчислени още преди самото инвестиране като действие, за да нямате неприятни изненади след това.

Локация на авоарите
Ефективното данъчно инвестиране е от критично значение за успеха ви. С реална норма на възвращаемост от диапазон 4-6% в най – добрият случай, загуба от един или два процента в плащане на данъци си е убийствено. Затова е много важно да пресметнете данъчната загуба (на съответната държава) от вашата възвращаемост предварително.

Ребалансиране
Ребалансирането, изравняването, ви позволява да купувате евтино и да продавате скъпо, и обикновено ви позволява да редуцирате риска от загуба.

 
Поемете риска Създаването на цели в живота е нещо, което е добре познато на всеки,...
Подходът "Оценка на въздействието" Оценката и анализът на въздействието е сравнително нов подход,...
Как да ползваме социалните мрежи при търсене на работа Tърсене на работа? Как най-често го правим? Казваме на нашите приятели...

Реклама