Грешки при инвестиранетоВ днешно време много се говори за инвестирането, и особено за инвестирането в злато. Общият въпрос при всяко инвестиране независимо в какво е: „Кога е точният момент за това?”
Първо трябва да се отчетат икономическите и пазарни условия. Основният фактор, когато става въпрос за времето на инвестиране е финансовата позиция на инвеститора.
Хубаво е да се видят тенденциите на инвестиране в желаната област за определен период.
Нашият съвет е само един, просто не допускайте трите най – основни грешки във всяко инвестиране като действие:

Да поемате риск само, за да инвестирате
Едно нещо, което трябва да знаете за инвестициите: Във всички инвестиции има риск както да печелите, така и да загубите. Няма такъв инструмент, който да ви гарантира само печалба.

Да взимате заем, за да инвестирате
Ако не разполага със средства, НЕ инвестирайте! Тъй като това не е времето да започнете да инвестирате. Трябва да се инвестира само когато имате излишни пари. Така при загуба губите ваши пари, а не заеманите, които трябва да връщате.

Да сте прекалено информирани в инвестирането
Не е нужно да сте прочели цяла библиотека за инвестирането и да сте прекарали много безсънни нощи, за да предприемете инвестиция. Достатъчни са ви две книги  и няколко проучвания и сте готови за инвестиция.

Просто не забравяйте, че инвестирането винаги има две страни.

 
Как да изкараме повече пари? Когато парите не ви стигат, се появява тревожност, а тя ви пречи да ...
Как да създадете печеливш бизнес с малко услия и средства На всеки му се иска това, нали? Но, не всеки го може. Е, ние поне можем да...
Как да спестите пари, когато сте останали без работа Не се паникьосвайте! Когато загубите работата си, е естествено да се...

Реклама