10 прости начина да спечелите от интернет маркетинга Когато си мислите за интернет маркетинга, какво всъщност трябва да ви минава през главата? Кои аспекти от него са от решаващо значение, към кои да се насочите и кои да пропуснете. Можете да играете ролята тук на съдия.

 1. Убедете някого да купи отново определени продукти от ваши съществуващи клиенти. Вие вече сте създали връзката и сте доказали доверието си към тях, затова продажбата е толкова лесна.
 2. След като е закупен един продукт от вас, предлагайте други – допълнителни, така, ще печелите повече нови клиенти и ще задържите старите такива.
 1. Продавайте своите продукти заедно с други фирми, които не са ви конкуренция. Така ще се свържете с по-широка аудитория от потенциални клиенти, без никакви разходи.
 2. Търсете подходящо бизнес предприятие за съвместен бизнес. Така ще разширите продуктовата си линия и ще създадете много полезни бизнес отношения.
 3. Започнете програма за сътрудничество, предназначена за вашата организация.  Това означава, че ще похарчите малко пари за реклама, което означава по-малък риск от липса на печалба.
 4. Търговско маркетингово пространство с бизнесмени, които са в областта на интерактивните медиите. Това ще ви спести разходи и ще изгради вашата база от клиенти. Можете да търгувате с банери, линкове,  е – обяви и т.н.
 5. Купете част, сектор от вашата работа. Така ще спестите разходи за служители, оборудване, общи разходи, данъчни разходи, и така нататък.
 6. Добавете ниска цена, като бонус на продуктите си, които по принцип за с висока стойност, за членове на сайта ви от дълго време.
 7. СПАМ. Така повече хора без да знаят, че съществувате, ще посещават сайта ви. И възможностите ви за по – голяма печалба ще нараснат.
 8. Не забравяйте да държите постоянна връзка с постоянните си и потенциални клиенти. Така ще сте в течение с това какво харесват, за да знаете какво да им предложите.
 
Шест закона за рекламният успех на малкият бизнес Рекламата в малкият бизнес е наука и изкуство.  При повечето компании...
Как да изкараме повече пари? Когато парите не ви стигат, се появява тревожност, а тя ви пречи да ...
7 ключа за растежа на вашият бизнес Способността ви да мислите, анализирате и решавате е ключовият фактор...

Реклама