Защо е хубаво да продавате?Все повече и повече хора са постигнали тяхната финансова свобода само с продажба на продукти и услуги. Там са тези, които са способни да продадат лодки, недвижими имоти, малки и гигантски фирми и корпорации, и те правят огромни комисионни от това си умение.
Ето ви и причините, поради които е хубаво да работите в тази област:

  • Нямате нужда от първоначална инвестиция. Можете да се заемете с изгодна продажба, без да  дадете и една стотинка за своята първоначална инвестиция. Например, можете да работите в областта на недвижимите имоти или пък да сте бизнес брокер. Ще спечелите, най-вероятно 10% от общата продажна цена на обекта, след като сте приключили сделката.
  • То е много лесно. Продаването е точно както всяко друго умение, нещо, което можете да научите и да прилагате. Точно сега има различни обучения и семинари, от които можете да се възползвате, за да станете ефективен продавач.
  • Голяма рентабилност. Ако имате големи продажбени умения и ако имате търпение и решителност, няма съмнение, че вие ще станете милионер. Ключът тук е да не се уморите в генерирането на перспективи и във вземането на рискови решения.
  • Тя ви позволява да контролирате своите работни часове. Понякога всичко, което трябва да направите, е да се обадите по телефона и да изпратите няколко имейли.
 
Умни бизнес решения за начинаещи предприемачи 1. Действайте разумно преди да започнете или да инвестирате в бизнес....
Какво представлява SEO и защо то е важно за интернет бизнеса Search engine optimization (SEO) е процес и набор от техники, които водят до...
СПЕСТЯВАНЕ & БАНКИ Press Association “Guardian Unlimited” Колко трябва да спестя? И в какви депозити да...

Реклама